Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankara’nın adayları bugün açıklanacak

Ankara’nın adayları bugün açıklanacak

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu İstanbul’da Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının açıklamasının ardından bugün görkemli bir törenle Ankara ilçe adaylarını kamuoyu ile paylaşacak.

Damla Peker
ANKARA

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’yi aday gösteren AK Parti, kapsamlı çalışmalar sonucunu ilçe belediye başkanlarını da belirledi. Ankara Arena’da 25 ilçe için belirlenen isimlerin tanıtılacağı programa yaklaşık 15 bin kişinin katılması bekleniyor.
Ankara’da Melih Gökçek’ten sonra belediye başkanlığı koltuğuna oturan Mustafa Tuna’nın Mamak Belediye Başkanlığına aday gösterileceği konuşuluyor. Ankara’da hâlen 21 ilçe AK Partili belediyeler tarafından yönetiliyor. MHP’nin yönettiği Polatlı ve Etimesgut’ta ise AK Parti’nin aday göstermesi beklenmezken; AK Parti’nin bir ilçede daha MHP’ye jest yapabileceği belirtiliyor.
Ankara’da Akyurt İlçe Belediye Başkanı Gültekin Uysal, Altındağ İlçe Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Kahramankazan İlçe Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve Çamlıdere İlçe Belediye Başkanı Hazım Caner Can, 3 dönemini dolduran isimlerden. Üç dönemini dolduran başkanlardan bir kaçının başka bir ilçeye kaydırılacağı, bu isimlerden birinin de Veysel Tiryaki olacağı konuşuluyor. Tiryaki’nin Yenimahalle’ye kaydırılabileceği ifade ediliyor. Ayrıca, kulislerde sıkça dile getirilen Turgut Altınok’un da AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniliyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...