Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Göç mağduru AK Parti

Göç mağduru AK Parti

POLİTİKA Haberleri

“AK Parti’nin 10 milyon üyesinden 504 bininin seçmen kütüğünde kaydı yok. Yani oyunu alacağımız yüzde 1’lik bir seçmen kaybımız var”

YALAN DESTEKLEME FONU OLUŞTURULDU
AK Parti Trabzon adaylarının tanıtım toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin Türk siyasetinin son 17 yılına damga vurduğunu ve siyasete itibar kazandırdığını kaydetti. Partisinin ilkelerinden asla taviz vermeden siyaset yolculuğuna devam ettiklerini vurgulayan Erdoğan, şunları kaydetti: “Birileri gibi seçimlerde birkaç fazla oy alabilmek için polislerimizin, çocuklarımızın hayatına kastedenlerle iş birliğine gitmedik. Şu anda bu çetelerle kim iş birliği hâlinde biliyorsunuz değil mi? Onlara sandıklarda önemli ders vermek durumundayız. CHP ve benzerleri gibi Cumhuriyet adına cumhur düşmanlığı yapanlardan, laiklik adına millete zulmedenlerden asla olmadık. Kendini yenilemek yerine yalan, iftira, çarpıtma ve hakaretle siyaset gemisini yürütmeye uğraşan bir CHP görüyoruz. Bugüne kadar partimiz ve şahsım hakkında attıkları iftiraların tamamı boşa çıktığı hâlde alışkanlıklarını terk etmiyorlar.”
Adı yalancı çobana çıkmış genel başkanlarını hizaya getirmek yerine aralarında para toplayıp mahkemenin verdiği tazminatları ödeyeceklermiş.
Şu anda 1 milyonun üzerinde verilen tazminat var. Avukatlarımıza ‘yeter ki siz bunu tazminata mahkûm edin’ diyoruz. Yaşadıkları onca hezimete rağmen, yalan siyaset yapıyorlar. Hakaret etmek yerine proje üretseler bundan herkes karlı çıkacak.
Türkiye’nin hiçbir siyasi partisinin FETÖ’cülerin, terör örgütlerinin oyuncağı hâline gelmesini istemiyoruz. İnşallah o günleri de göreceğiz. 31 Mart seçimleri öncesinde yalan destekleme fonu oluşturan CHP ve birlikte yol yürüdüğü kesimlerin yegâne sermayesi iftira, manipülasyon, hakaret, gerilim ve kutuplaştırma olacağı anlaşılıyor.”

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...