‘Başarısızlık benim olsun’ dedi istifa etti

‘Başarısızlık benim olsun’ dedi istifa etti

POLİTİKA Haberleri

AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevini yürüten Aydın Şengül istifa etti. 31 Mart Mahallî İdareler Genel Seçimi’ne ilişkin nasıl bir çalışma gerçekleştirdiklerini anlatan Şengül “Daha önce 7 olan belediye sayımız 4’e düştü. Bu son seçimde yüzde 36’yla aldığımız belediyemizi yüzde 46’ya çıkmamıza rağmen kaybettik. Sistem öyle bir hâle geldi ki yüzde 50’yi geçmemiz gerekiyor. O yüzden de eski neticeyi sağlayamadık” dedi.

“Kimseye kırgın değilim, kimseden bir şey de beklemiyorum. Alkış da beklemiyorum” diyen Şengül, şöyle devam etti: Kendine göre eleştiri yapan arkadaşlar da var. Onları da kendileriyle baş başa bırakıyorum. Kimseye de kızmıyorum. Allah çıktığımız yolda bizi mahcup etmesin. Bu süreç içerisinde beraber olduğum arkadaşlarımdan haklarını helal etmelerini istiyorum. Dinleneceğiz. Özel iş hayatıma döneceğim. Aktif siyaset istemiyorum. Teklif edilse de affımı isteyeceğim. Genel merkeze ya da başkanımıza kırgınlığımdan değil, onlarla siyaset yapmaktan onur ve gurur duydum.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...