İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Canan Kaftancıoğlu açıklaması

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Canan Kaftancıoğlu açıklaması

POLİTİKA Haberleri

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile gerginlik yaşadıkları ve Kaftancıoğlu'nun kendisine bazı hakaret içerikli ifadeler kullanıldığı yönündeki iddialarla ilgili kısa bir açıklama yaptı. İmamoğlu, "Bu bahsi geçen kelimeleri bir kadın olarak söylememiştir diye düşünüyorum." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB 2023 yılı bütçe toplantısı öncesi Saraçhane’deki İBB Binası’ndan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu, bütçeye ilişkin bilgi verirken CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun kendisine yönelik söylediği iddia edilen “aptal, hırslı, müteahhit kafalı" ifadelerine yönelik konuştu.

"SÖYLEMEMİŞTİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM"

İBB Başkanı İmamoğlu, “Canan Kaftancıoğlu nezaketli bir hanımefendidir. Bu bahsi geçen kelimeleri bir kadın olarak söylememiştir diye düşünüyorum, söyleyeceğim bu kadar” dedi.

"SONUNDA 'N' YOK; ULA SİZE NE?"

İmamoğlu Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili soru üzerine de  “Gündemde tutanlara ben bir televizyon programında söylemiştim. Yine nezaketle anlaşılması adına sonunda ‘n' yok; ‘Ula size ne?'  diye cevap vereyim. Zaten 6'lı masa bu konuya etkin bir biçimde çalışıyor. Bugün tarihi bir anayasa önerisi sunuldu. Bence o gündemlere bakmak lazım. Önemli hususlar bunlar” yanıtını verdi.

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...