Mustafa Sarıgül'den ittifak açıklaması

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mustafa Sarıgül'den ittifak açıklaması

POLİTİKA Haberleri

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, katıldığı bir canlı yayında 'Cumhur İttifakı'na davet gelirse ne yaparsınız?'' sorusuna ''Cumhurbaşkanı davet ederse derhal MYK’mızı toplarız neler sunacağımızı önceden kamuoyuna görüşlerimizi deklare ederiz, görüştükten sonra kamuoyuna aktarırız şeffaf bir görüşme yaparız" dedi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sarıgül 'Cumhur İttifakı'na davet gelirse ne yaparsınız?' sorusuna ''Cumhurbaşkanı davet ederse derhal MYK’mızı toplarız neler sunacağımızı önceden kamuoyuna görüşlerimizi deklare ederiz, görüştükten sonra kamuoyuna aktarırız şeffaf bir görüşme yaparız" dedi.

6'LI MASA YORUMU

6'lı masanın adaylığıyla ilgili soruya Sarıgül, ''O masada doğrusu Kılıçdaroğlu’nun aday olmasıdır ama tek başına aday olması kafi değil çok iyi bir kadro kurması lazım.'' cevabını verdi.

"CUMHURBAŞKANI DAVET EDERSE..."

Cumhur İttifakı'yla ilgili soru üzerine Sarıgül, ''Cumhurbaşkanı davet ederse derhal MYK’mızı toplarız neler sunacağımızı önceden kamuoyuna görüşlerimizi deklare ederiz, görüştükten sonra kamuoyuna aktarırız şeffaf bir görüşme yaparız" açıklamasını yaptı.

TOGG DEĞERLENDİRMESİ

Türkiye'nin otomobili Togg ile ilgili de konuşan Sarıgül, ''TOGG’un açılışına gittim ‘Yerli malı yurdun malı herkes TOGG’u kullanmalı’ dedim. TOGG yerli çünkü sanayi ve isim hakkı Türkiye’nin, iktidarın yaptığı hayırlı iş varsa saygıyla sevgiyle anlatırız. '' dedi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...