Zafer Partisi'nden istifa etmişlerdi! Hep birlikte MHP'ye katıldılar!

Düzenleyen: / Kaynak: Ajanslar
- Güncelleme:
Zafer Partisi'nden istifa etmişlerdi! Hep birlikte MHP'ye katıldılar!

Politika Haberleri  / Ajanslar

Zafer Partisi eski Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Türk ve beraberindeki eski Zafer Partililer Ankara İl Başkanlığı'ndaki törenle MHP'ye katıldı. 

31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. MHP Ankara il ve ilçe teşkilatları seçime hazırlıklarını devam ediyor. Zafer Partisi Eski Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Türk ve beraberindeki eski Zafer Partililer, MHP'ye katıldı.

Zafer Partisi'nden istifa etmişlerdi! Hep birlikte MHP'ye katıldılar!

ESKİ ZAFER PARTİLİLER MHP'YE KATILDI

Zafer Partisi’nden istifa eden 20’ye yakın vatandaş da yapılan törenle MHP’ye üye kaydını yaptı.

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan törende bir konuşma yaptı. Doğan, üye kaydı yapan yeni vatandaşlara "Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, şehitlerimiz, rahmetli başbuğumuza dilini uzatmamış tüm arkadaşlarımız ile yerel seçimlere birlikte girerek mücadelemizi vereceğiz inşallah” diyerek teşekkür etti.

30 ALEVİ MHP'YE ÜYE OLDU

Öte yandan Yesevi Bektaşi Oğuz Ocakları üyesi 30’a yakın Alevi vatandaş da MHP Ankara il binasında gerçekleşen törenle üye kayıtlarını yaptırdı.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Ajanslar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...