Tıpta Uzmanlık Eğitimi Çalıştayı marka oldu

Düzenleyen:
Tıpta Uzmanlık Eğitimi Çalıştayı marka oldu

SAĞLIK Haberleri

Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) tarafından üçüncüsü düzenlenen ve çok sayıda sağlık profesyonelinin bir araya gelerek, tıpta uzmanlık eğitimini tüm yönleriyle ele aldığı “Tıpta Uzmanlık Eğitiminde Kalite Kursu ve Çalıştayı” yapıldı.

ZİYNETİ KOCABIYIK

Cumhurbaşkanlığı Osmanlı Arşivi Kongre Merkezinde gerçekleştirilen çalıştayın açılışında konuşan Tıpta Uzmanlık Eğitiminde Kalite Kursu ve Çalıştayı Başkanı ve İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Özgür Yiğit, Sağlık Bilimleri Üniversitesinin herkesin hayali olduğunu belirterek “2015 yılında bu hayal gerçeğe dönüştü. Sağlık Bilimleri Üniversitesinin kurulması ile ile tıpta uzmanlık problemlerini daha çok konuşma gereği de ortaya çıktı” dedi. 3.sü düzenlenen “Tıpta Uzmanlık Eğitiminde Kalite Kursu ve Çalıştayı”larının sağlık problemlerinin konuşulduğu, tıpta uzmanlık eğitiminin daha kaliteli ve daha iyi hâle nasıl getirileceğinin araştırmasının yapıldığı “marka toplantılar” hâline geldiğini anlatan Prof. Dr. Yiğit “Bu yılki toplantıda her ana bilim dalının ayrı ayrı gerçekleştirdiği program değerlendirme ve güncelleme çalıştayları da yapıldı. Bu çalıştayların sonuçlarına göre, tıp fakültelerindeki hem eksiklerimiz hem de geliştirilmesi gereken yönler neler onlar tespit edildi” dedi. AA

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...