İki yılda iki farklı kanseri yendi

Düzenleyen:
İki yılda iki farklı kanseri yendi

SAĞLIK Haberleri

İstanbul’da yaşayan 31 yaşındaki moda tasarımcısı Esin Gül, 20’li yaşların başında tiroit kanserine yakalandı.

Ziyneti Kocabıyık

Hastalığı yenen genç kadına bu defa 28 yaşında meme kanseri teşhisi kondu. Kanser mücadelesini ikinci kez kazanarak sağlığına kavuşan Gül “Bu hastalık bize uğramışsa mutlaka söylemek istediği bir şey vardır. Kendimizi dinlememiz çok önemli. Vücudumuzda unuttuklarımızı hatırlamalıyız” dedi. 

Hastalık sürecinde motivasyonun önemine dikkat çeken genç kadın “Benim motivasyon kaynağım ailem ve arkadaşlarım oldu. Tabiatı çok seviyorum. Hastalık sürecimi de doğanın içinde geçirdim. İyileşeceğinize inanmak çok önemli. Kanser bize uğramışsa eğer mutlaka söylemek istediği bir şeyler vardır. Bu noktada kendimizi dinlememiz çok önemli. Vücudumuzda unuttuklarımızı hatırlamalıyız. Tiroit kanserinden sonra işime hiç ara vermemiştim. Ama meme kanserinde teşhis aldığım andan itibaren işimden istifa ettim. Meme kanseri tedavisi çok daha uzundu. Kanser hastalığı hayatımda çok büyük farkındalıklar oluşturdu. Bazı şeylere hayır demeyi öğrendim. Önceliği kendime verdim. Tedavim biteli üç yıl oldu. Şu an hormon tedavim devam ediyor. Kendimi çok iyi hissediyorum” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...