CHP'nin seçim kampanyasını yürütecek ismi Barış Yarkadaş açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
CHP'nin seçim kampanyasını yürütecek ismi Barış Yarkadaş açıkladı

Seçim 2023 Haberleri

CHP'nin, seçim kampanyasını hazırlayan ve yürüten ajans ile yolların ayırdığı iddia edildi. Gazeteci Barış Yarkadaş, kampanyanın başına Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın geçeceğini belirtirken, konuya dair açıklama Tuncay Özkan'dan geldi.

14 Mayıs seçimlerinde CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, kesin olmayan sonuçlara göre yüzde 44.89 oy alarak ikinci tura kaldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ikinci tura kalan Kılıçdaroğlu'nun aldığı oy oranı, ittifakta ve parti içinde hayal kırıklığına neden olurken, gelen istifa haberi ile siyasi gündem yeniden hareketlendi.

CHP'de Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, görevden alındı. CHP eski milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş, CHP'nin 2. tur seçim kampanyasını Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a emanet ettiğini iddia etti. Yarkadaş, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"CHP Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2. Tur seçim kampanyasını ABB Başkanı Mansur Yavaş ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yönetmesi gündemde. Kılıçdaroğlu bugün reklam ve iletişim ajansıyla yollarını ayırdı. Yeni kampanya siyasi içeriği güçlü olan mesajlar verecek."

TUNCAY ÖZKAN: 3 İSİM ZATEN KAMPANYANIN İÇİNDE

Öte yandan, İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Cumhuriyet Halk Partisi Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, Ekrem İmamoğlu, Canan Kaftancıoğlu ve Mansur Yavaş'ın seçimin ikinci turunda seçim kampanyasının başına geçeceği iddialarına dair açıklamada bulundu. Özkan, "Ekrem Bey ve Mansur Bey zaten seçim kampanyasının içinde. Canan Hanım bizim İstanbul il başkanımız, elbette ki kampanyanın içinde" dedi.

"KENDİSİ İSTİFA ETMİŞ"

Özkan ayrıca, CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’in görevinden alındığı iddialarını ise ‘istifa etmiş’ diye düzelterek, sözlerine şöyle devam etti:

"Onursal Adıgüzel, çok başarılı çalışmalar yapmış değerli bir kardeşim. Anladığım kadarıyla kendisi istifa etmiş. İstifa metnini açıkladı. Bunlar bireysel takdir. Benim onun bireysel takdirine söyleyecek herhangi bir şeyim yok. Kendisine başarılar diliyorum. Çokta güzel başarılı çalışmalar yaptı." (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...