Ramazan bereketi ile geldi! Kamu bankası, mutfak alışverişlerinizin 300 TL'sini karşılayacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ramazan bereketi ile geldi! Kamu bankası, mutfak alışverişlerinizin 300 TL'sini karşılayacak

Şirket Haberleri Haberleri

23 Mart tarihinde başlayacak olan ramazan ayı için harekete geçen Ziraat Bankası, vatandaşlar için yeni bir mutfak alışverişi kampanyası düzenlediğini duyurdu. Söz konusu kampanyasının Ramazan Bayramı’nın sonuna kadar geçerli olacağını ifade eden kamu bankası, detayları paylaştı.

Yükselen gıda fiyatları, vatandaşların en temel ihtiyaçlarına dahi uygun çerçevede erişememelerine sebep oldu. Yüksek enflasyon, tedarik problemleri ve daha pek çok sebepten etkilenerek rekor seviyelere ulaşan gıda ürünlerinin ramazan ayından hemen önce tekrar zamlanabileceğini varsayan tüketiciler, mutfak alışverişlerini tamamlayabilmek adına zincir marketlerin indirim kampanyalarını yakın takip altına aldı.

Gıda ürünlerini daha uygun fiyatlar karşılığında satın alabilmek amacı ile indirim kampanyalarını takip etmeye devam eden tüketicilere, ramazan ayı öncesinde Ziraat Bankası’ndan müjdeli bir haber geldi. Mutfak alışverişlerini tamamlamak isteyenler için yeni bir kampanya düzenlediğini duyuran kamu bankası, başvurulara açılmış olan kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Ramazan bereketi ile geldi! Kamu bankası, mutfak alışverişlerinizin 300 TL'sini karşılayacak

ZİRAAT BANKASI RAMAZAN AYI KAMPANYASI MART 2023

Ramazan ayı başlamadan önce mutfak alışverişlerini tamamlamak isteyen tüketiciler için yeni bir gıda alışverişi kampanyası düzenlemiş olduğunu duyuran Ziraat Bankası, mevcut müşterilerinin katılımlarına açılmış olan kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı. Kamu bankası, 300 TL ve üzeri tutarlarda yapılan her gıda harcamasına 30 TL, toplamda ise 300 TL değerinde Bankkart Lira hediyesi vereceğini bildirdi. Banka, para puan hediyesi kazanılabilmesi için harcamaların Bankkart üyesi işyerlerinden yapılması gerektiğine de dikkat çekti.

ZİRAAT BANKASI RAMAZAN AYI KAMPANYASI BAŞVURU DETAYLARI

Ramazan ayı için özel olarak düzenlemiş olduğu gıda alışverişi kampanyası ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ziraat Bankası, söz konusu kampanyasına ilişkin başvuru detaylarını paylaştı. Kampanyasından yalnızca mevcut Bankkart müşterilerinin yararlanabileceğini belirten kamu bankası, SMS, Bankkart Mobil veya Bankkart’ın resmi internet sitesi aracılığı ile kampanyaya katılım sağlanabileceğini bildirdi.

Kampanya kapsamında 300 TL’ye varan Bankkart Lira kazanmak isteyen tüketicilerin ilk gıda alışverişlerinden önce kampanyaya katılım sağlamaları gerektiğini belirten Ziraat Bankası, SMS katılımı için RAMAZAN yazılıp 4757’ye kısa mesaj gönderilmesi gerektiğini ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...