'Fenerbahçeli yıldız Beşiktaş'la anlaştı' iddiası

Düzenleyen:
'Fenerbahçeli yıldız Beşiktaş'la anlaştı' iddiası

SPOR Haberleri

Teknik direktör Şenol Güneş’in istediği Şener Özbayraklı'nın Beşiktaş yönetimi ile el sıkıştığı, Tolgay'ın da Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edildi. İki kulüp arasındaki para pazarlığında da büyük mesafe alındığı söyleniyor.

İddialara göre, Tolgay Arslan için Beşiktaş ve Fenerbahçe yönetimleri arasındaki pazarlıkta önemli gelişmeler yaşandı. Şenol Güneş'in kadrosunda görmek istediği Şener Özbayraklı ile siyah-beyazlı yöneticilerin ön görüşme yapıp, "Şenol hoca seni çok istiyor. Eğer Tolgay için anlaşırsak sen de bize gelmek ister misin?" sorusuna yanıtı, "Şenol hocayla tekrar çalışmak isterim. Bende emeği büyük." şeklinde oldu ve taraflar prensipte el sıkıştı.

ŞENER+2.5 MİLYONA BİTİYOR

Ersun Yanal'ın çok istedği Tolgay Arslan da bilindiği gibi Fenerbahçe ile görüşmüş ve 2.5 yıllık anlaşma sağlamıştı. Şimdi iki kulübün parasal olarak anlaşması bekleniyor. Siyah-beyazlılar son olarak Şener+3.5 milyon euro istedi, Fenerbahçe ise Şener+2.5 milyon euroya çıktı. İki ekip arasındaki pazarlıklar son aşamaya geldi. Gelecek hafta bu transferin sonuçlanması bekleniyor. (Sabah)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...