Trabzonspor, Gençlerbirliği'ni deplasmanda 2-0 yendi

Düzenleyen:
Trabzonspor, Gençlerbirliği'ni deplasmanda 2-0 yendi

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor, Gençlerbirliği'ni deplasmanda 2-0 mağlup etti.

Gençlerbirliği 0-2 Trabzonspor

GOLLER: 79' Sosa (p), 83' Nwakaeme

MAÇTAN DAKİKALAR(İlk yarı)

7. dakikada sol kanattan serbest vuruş kullanan Trabzonspor’da Guilherme’nin ortasına Campi vurdu. Gençlerbirliği savunma oyuncularının markajında kalan Campi etkili bir vuruş gerçekleştiremedi ve top kale direğinin hemen yanından auta çıktı.
11. dakikada sol kanattan kullanılan Gençlerbirliği serbest vuruşunda Trabzonspor savunması topu karşıladı. Ceza yayı üzerinde topla buluşan Sessegnon etkili bir vuruş yaptı. Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır, topu güçlükle bloke etti ve kornere çeldi.
17. dakikada Gençlerbirliği takımında Candeias sağ kanattan etkili bir çalımla ceza sahasına girdi. Kaleye teğet açtığı ortada Gençlerbirliği taraftarını heyecanlandıran Candeias’ın ortasına hiçbir takımı arkadaşı dokunamadı.
24. dakikada Trabzonspor atağını kesen Sefa Yılmaz, sağ kanattan hareketlenen Candeias’ın önüne etkili bir ara pası verdi. Candeias’ın açtığı ortada müsait bir pozisyonda topla buluşan Nadir, boş kaleye topu kalenin üstünden dışarı vurdu.

İLK 11'LER

Gençlerbirliği XI: Nordfeldt; Erdem, Flavio, Toure, Halil; Baiano, Yasin, Sessegnon; Candeias, Sefa, Nadir Çiftçi.

Trabzonspor XI: Uğurcan; Pereira, Hüseyin Türkmen, Campi, Novak; Obi Mikel, Sosa, Ndiaye; Guilherme, Nwakaeme, Sörloth.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...