Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Favorisi Rıdvan

Favorisi Rıdvan

SPOR Haberleri

Tecrübeli çalıştırıcı formayı vermeyi planladığı 19 yaşındaki öğrencisine sık sık ne yapması gerektiğini söylüyor

Murad Tamer

Kalan sekiz maçta genç oyunculara daha çok şans vermeyi planlayan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın bu aralar en çok ilgilendiği isimlerin arasında Rıdvan Yılmaz da yer alıyor. Takımdan ayrılması beklenen Caner Erkin’in yerine hazırlanan 19 yaşındaki oyuncudan teknik heyet oldukça umutlu. Sergen Yalçın, idmanlarda özel olarak ilgilendiği genç oyuncuya sürekli olarak ne yapması gerektiğini söylüyor. Savunması çok kuvvetli olan genç Rıdvan’ın hücum yönünü de geliştirmesini isteyen Sergen Hoca, öğrencisine bu konuda da ekstra mesai yaptırıyor. Abdullah Avcı’nın gönderilmesinden sonraki ilk maç olan Göztepe deplasmanında Şenol Fidan tarafından ilk 11’de başlatılan Rıdvan, karşılaşmadaki performansıyla büyük takdir toplamış ama yaşadığı sakatlık sonrası formasından uzak kalmıştı.    

Floyd’u andılar
Beşiktaş’tan ABD vatandaşı George Floyd’un Minneapolis’te bir polis memuru tarafından boğularak öldürülmesine tepki geldi. Beşiktaşlı futbolcular, George Floyd’un isminin baş harflerini koreografi ile oluşturarak ırkçılığa tepki gösterdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...