Bayram harçlığı Maicon’dan

Düzenleyen:
Bayram harçlığı Maicon’dan

SPOR Haberleri

Yıldız oyuncunun resti karşısında sarı-kırmızılı takımla yeniden masaya oturan Arap ekibi 3 milyon avro vermeye razı oldu

Galatasaray’a bayram müjdesi Maicon’dan geldi. Sarı-kırmızılıların en-Nasr’a kiraladığı oyuncu, yıllık ücretini indirmek isteyen Arabistan ekibi ile yaptığı görüşmelerin tıkanması üzerine geçtiğimiz gün soluğu İstanbul’da almıştı. Bonservis bedeli ödemeden Maicon’u renklerine katmak isteyen en-Nasr, bu rest karşısında şaşkına döndü. Maicon transferin sonuçlanması için ‘Kulübümün belirlediği bonservis miktarında anlaşıldıktan sonra görüşmelere devam ederim’ demesi üzerine Suudlar oyuncunun el-Hilal’e kaptırılma ihtimalini düşünerek yeniden Galatasaray’la masaya oturdu. Sarı-kırmızılılar, en-Nasr takımının yetkilileriyle 3 milyon avroya anlaşırken, Maicon ile de pürüzlerin giderilmesinin ardından imzalar atılacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...