Erol Bulut 21 sene sonra yuvaya dönüyor

Düzenleyen:
Erol Bulut 21 sene sonra yuvaya dönüyor

SPOR Haberleri

F.Bahçe'nin yeni hocası, Alanya'dan analist İbrahim Kemal ve kondisyoner Panteloupolous’u getiriyor. Stoper Caulker için de girişimler başladı

EMİN ULUÇ - Alanya Teknik Direktörü Erol Bulut ile her konuda anlaşmaya varan F.Bahçe'nin bu konudaki resmî açıklamayı bayram sonrasında yapması bekleniyor. Genç teknik adam yardımcılarını da belirledi. Alanya'da analist olarak görev yapan İbrahim Kemal Menderes ve kondisyoner Pantelis Panteloupolous'u yanında götürmek isteyen Erol Hoca, F.Bahçe'nin sayılı antrenör getirme isteğini kabul etti. Sarı-lacivertli yönetimden üçüncü kişiye onay çıkarsa bu ismin Mehmet Yozgatlı olması bekleniyor. Başkan Ali Koç'un futbol koordinatörlüğü için haftalar öncesinden anlaşmaya vardığı teknik adamlardan birisi olan Yalçın Koşukavak da dün Altay'daki görevinden istifa etti ve gün sayıyor. Bulut, atacağı imzayla birlikte tam 21 yıl sonra sarı-lacivertli takıma dönmüş olacak. Bu arada F.Bahçe'nin Alanyaspor'un tecrübeli stoperi Steven Caulker'ı kadrosuna katmak için girişimlere başladığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...