Sessiz Fırtına

Sessiz Fırtına

SPOR Haberleri

Son dokuz sezonun en kötü başlangıcına imza atan bordo-mavililer özellikle Sörloth’u çok arıyor.

Geçen sezon ligde fırtınalar estiren ancak son finali yapamayan Trabzonspor adına yeni sezon hiç de istenildiği gibi başlamadı. Özellikle Leipzig’e transferi söz konusu olan Sörloth’un durumu ve yokluğu bordo-mavilileri yakından etkilemiş görünüyor. Hücumun zengin ekibi pozisyon kısırlığı yaşarken Denizlispor ile golsüz berabere kaldı ve ligde 26 hafta sonra gol atamadı. Ve iki maçta bir puan alan Trabzonspor  son 9 sezon içerisindeki en kötü lig başlangıcına imza attı.

Newton’a eleştiriler
Bu arada Hüseyin Çimşir’in ardından idareten göreve getirilmesinin ardından ‘kalıcı’ olan Teknik Direktör Eddie Newton da hedef olmaya başladı. İngiliz teknik adamın taktik anlayışı eleştirilirken oyun okuma da yetersiz kaldığı ve hamlelerinde geciktiği yorumları ağırlık kazandı. Yönetim cephesi alınan sonuçlarda aslan payını hakemlerin yönetimine kesse de camia takımın genel görüntüsünden o kadar memnun ve pek umutlu değil.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...