Rosier 5 milyon avro

Rosier 5 milyon avro

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlı yönetim, performansıyla büyük beğeni toplayan Fransız oyuncunun fiyatını sordu, Sporting Lizbon pazarlığa yüksek girdi.

Murad Tamer

Beşiktaş’ın sezon başında kiraladığı Valentin Rosier, kısa sürede gösterdiği performansla büyük beğeni topladı. Savunmada olduğu kadar hücumda da etkili olan Fransız sol bek Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın da vazgeçilmezi oldu. Beşiktaşlı idareciler de elini çabuk tutarak 24 yaşındaki oyuncunun bonservisini almak için harekete geçti. Rosier’in bonservisine sahip olan Sporting Lizbon’dan ilk gelen cevap ise el yakan cinsten.

Rosier de istekli
Portekiz takımı, Rosier’i elden çıkarmak için 5 milyon avroyu alt sınır olarak belirlediğini iletti. Finansal anlamda sıkıntılı bir dönemden geçen siyah-beyazlı yönetim bu rakamı yüksek buldu. Futbol A.Ş Başkanı Erdal Torunoğulları, Sporting Lizbon’la tekrar masaya oturarak bu rakamı aşağı çekmeye çalışacak. Rosier’in de Beşiktaş’ta çok mutlu olduğu için Portekiz ekibinden bonservisi konusunda kolaylık beklediği öğrenildi.   

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...