Galatasaray, evinde Göztepe'yi 3-1 mağlup etti

Düzenleyen:
Galatasaray, evinde Göztepe'yi 3-1 mağlup etti

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray, evinde Göztepe'yi konuk etti. Karşılaşmayı 3-1 kazanan Galatasaray, 3 puanı hanesine yazdırdı.

Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray, evinde Göztepe'yi konuk etti. Karşılaşmayı 3-1 kazanan Galatasaray, 3 puanı hanesine yazdırdı.

GALATASARAY GÖZTEPE MAÇI ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN

63'GOOLL!! Galatasaray Sofiane Feghouli'nin attığı gol ile Göztepe karşısında skou 3-1'e getiriyor. Orta sahadan Taylan Antalyalı'nın havadan attığı uzun pasa hareketlenen Sofiane Feghouli bir anda kaleci ile karşı karşıya kalıyor ve yerden yaptığı vuruşla topu ağlara gönderiyor.

14'GOLL!! Göztepe Soner Aydoğdu'nun attığı golle Galatasaray karşısında farkı 1'e indiren golü buluyor. Sağ kanattan Halil Akbunar Marcelo Saracchi ile girdiği ikili mücadeleyi kazanıp ceza sahasına ortasını gönderiyor. Altıpasta kaleye sırtı dönük olan Soner Aydoğdu'nun topukla yaptığı vuruşta top önce yan direğe çarpıp ağlara gidiyor.

12'GOOLL!! Galatasaray Arda Turan'ın attığı golle Göztepe karşısında skoru 2-0'a getiriyor. Ryan Donk'un defanstan sağ çizgiden gönderdiği uzun pasta Arda Turan bir anda Göztepe savunmasını 2 ye 1 yakalıyor. Kaleci ile karşı karşıya kalan Arda Turan ceza sahası dışından plase bir vuruşla topu ağlara gönderiyor.

4'GOOLL!! Galatasaray Emre Kılınç'ın attığı golle Göztepe karşısında 1-0 öne geçiyor. Sofiane Feghouli'nin sağ kanattan ceza alanına gönderdiği havadan arapasında Mbaye Diagne bir anda kaleci ile karşı karşıya kalıyor. Mbaye Diagne'nin altıpastan vuruşu Balazs Megyeri çelerken dönen topta Emre Kılınç gelişine yerden düzgün vuruşuyla topu ağlara gönderiyor.

Galatasaray - Göztepe ilk 11'ler

Galatasaray: Okan, Omar, Donk, Luyindama, Saracchi, Taylan, Belhanda, Feghouli, Emre Kılınç, Arda Turan, Diagne

Göztepe: Megyeri, Gassama, Atınç, Marko, Berkan Emir, Yalçın, Obinna, Soner, Halil, Tripic, Ndiaye

ARDA TURAN 10 YIL SONRA...

Arda Turan, Galatasaray formasıyla Şubat 2010'daki Kasımpaşa maçından bu yana Süper Lig'deki ilk iç saha golünü Göztepe'ye attı.

Şubat 2010'da Ali Sami Yen'de ağları havalandıran Arda Turan, Galatasaray formasıyla Türk Telekom Stadı'ndaki ilk resmi golünü Aralık 2020'de Göztepe maçında atmış oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...