Aslan’ın ortası çöktü

Aslan’ın ortası çöktü

SPOR Haberleri

Trabzonspor maçında sakatlanan yıldız oyuncunun MR’ında yırtık tespit edildi. Taylan’ın cezalı, Etebo’nun da sakat olduğu sarı-kırmızılı takımda keyifler kaçtı

Yalımcan Sarpyel

Trabzonspor’u yenerek liderlik koltuğuna kurulan Galatasaray’ın tadı gelen sakatlık haberleriyle kaçtı. Bordo-mavililere karşı oynanan mücadelenin 34. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Cezayirli oyuncuya konan ilk teşhise göre üst adalesinde zorlanma vardı. Ancak dün yapılan detaylı MR sonuçlarına göre yıldız oyuncuda yırtık tespit edildi.

Kanatta Oğulcan
Tedavisine başlanan Feghouli’nin 2-3 hafta arası sahalardan uzak kalacağı öngörülüyor. Sarı kart cezalısı olan Taylan’ın da forma giyemeyecek olması teknik ekibi harekete geçirdi. Sakatlığı tam geçmeyen Etebo’nun da yokluğunda Terim’in Antalya maçında ön liberoda Donk’a, kanatta ise Trabzon maçının yıldızı Oğulcan’a görev vermesi bekleniyor.    

BONSERVİSİNİ AL GEL
Aytaç Kara harekâtı

∂ Galatasaray ara transfer için ilk girişimini Kasımpaşalı Aytaç Kara için yaptı. Taylan’a alternatif arayan sarı-kırmızılılar sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan oyuncuya “Kulübünle anlaş, bonservisini al, gel” dedi. Aytaç, Kasımpaşa ile anlaşırsa transfer edilecek.

Hemşehri ziyareti
Fatih Terim, TFF 1. Lig’de İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Florya’da sürdüren Adana Demirspor’u ziyaret etti. Adana ekibinde kiralık oynayan Yunus Akgün ile sarı-kırmızılıların eski oyuncuları Tarık Çamdal ve Chedjou, Terim’le fotoğraf çektirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...