Mazeretim var asabiyim ben!

Mazeretim var asabiyim ben!

SPOR Haberleri

Emre Kılınç kariyerinin ilk kırmızısını gördü, Arda ve Marcao ise sınırda olmalarını bilmelerine rağmen sarı kartla cezalı duruma düştü

Yalımcan Sarpyel

Yılbaşı gecesinde çocuklarını eğlendirmek isterken havai fişek yüzünde patlayan ve gözünde hasar oluşan Omar’ın durumu sarı kırmızılı futbolcuları derinden sarstı. Antalyaspor maçını kazanarak galibiyeti Omar’a hediye etmek isteyen G.Saraylı oyuncuların psikolojilerinin çöktüğü, maçın başlama düdüğüyle birlikte gözüktü. Olayın etkisinde kaldıkları net şekilde hissedilen oyunculardan Emre Kılınç, kariyerinin ilk kırmızı kartını pozisyon bile olmayan bir anda gördü.

Sinir patlaması
Asabiyet sadece bununla sınırlı değildi. Beklenen golün bir türlü gelmemesinin de etkisiyle Arda ve Marcao, Konyaspor maçı öncesi kart sınırında olduklarını bildikleri hâlde öfkelerine hâkim olamadılar ve sarı kartla cezalandırıldılar. Hatta Brezilyalı stoper, kırmızı kartın eşiğinden döndü. Antalyaspor maçı sonrası bu durum takım içinde masaya yatırıldı. Fatih Terim’den özür dileyen oyuncular bir an önce toparlanıp  şampiyonluk hedefine yürüyeceklerini sözünü verdi.        

Recevik özür diledi
Galatasaray’ın Antalyaspor ile oynadığı maçta hakemin kararlarından dolayı TFF’ye tepki gösteren sarı kırmızılı yönetici Mahmut Recevik'ten açıklama geldi. Recevik, iki TFF yöneticisinin stadı terk etmesiyle sonuçlanan tepkileri için özür diledi.

Aslan’da sekiz eksik
G.Saray’da yarınki Konya maçı öncesi tam 8 eksik var. Cezalılar Emre Kılınç Arda ve Marcao’nun yanı sıra sakatlıkları bulunan Falcao, Etebo, Babel, Feghouli ile Omar forma giyemeyecek. Bu arada G.Saray altyapısında bir oyuncunun Covid-19 testinin pozitif çıktığı açıklandı.

En az 1 ay daha yok
Galatasaray’ın dünyaca ünlü golcüsü Falcao, yaşadığı sık sakatlıklarla sabırları tüketti. Son geçirdiği adale sakatlığı sonrası formasından iki ay uzak kalan Kolombiyalı golcü, Antalya maçında sahada 32 dakika kalabildi. Aynı bölgeden sakatlandığı öğrenilen ve en az bir ay daha sahalardan uzak kalması beklenen oyuncudan tamamen umudunu kesen taraftarlar, Kolombiyalı yıldızın devre arasında gönderilmesini istiyor. Falcao bu sezon Galatasaray’ın 8 lig maçında görev alırken sahada sadece 427 dakika kalabildi.

TRANSFER HAMLESİ
Aytaç Kara’da geri sayım

∂ Ara transfer döneminin başlamasına saatler kala Galatasaray ilk hamlesini yapmaya çok yaklaştı. Aytaç Kara ile sezon sonu için her konuda anlaşan sarı kırmızılılar, oyuncudan gelecek haberi bekliyor. Çünkü Aytaç alacaklarına karşılık bonservisini istiyor. Aytaç Kara’nın Antrenör Necati Ateş’in doğum gününü paylaştığı fotoğrafla kutlaması transferinde sona gelindiği şeklinde yorumlandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...