Anthony Nwakaeme'nin yeni takımı Al Faiha transferi ilgi çekici bir videoyla açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Anthony Nwakaeme'nin yeni takımı Al Faiha transferi ilgi çekici bir videoyla açıkladı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Anthony Nwakaeme Suudi Arabistan ekibi Al Faiha'ya transfer oldu. 33 yaşındaki Nijeryalı forvet yeni takımına 2+1 yıllık imza attı.

Trabzonspor'dan olaylı bir şekilde ayrılan ve ismi pek çok takımla anılan Anthony Nwakaeme, sonunda kendine takım buldu! Önceki gün sağlık kontrollerinden geçmek için Suudi Arabistan'a giden 33 yaşındaki futbolcu bugün ilgi çekici bir tanıtım videosuyla açıklandı.

TRABZON'A GERİ DÖNECEK DENİYORDU

Son 4 sezondur Trabzonspor forması giyen Nwakaeme, bu yaz sözleşmesi bitip serbest kalmıştı. Bordo-Mavililer'in şampiyonluğunda 30 Süper Lig maçında 13 gol, 10 asistlik müthiş bir katkı sağlayan yıldız futbolcunun heykeli dikilmişti. 

Yeni imza için 3 yıllık sözleşme ve yıllık 3.5 milyon euro isteyen Nwakaeme'nin transferi yılan hikayesine dönmüştü.

Geçtiğimiz günler bir açıklama yapan Nwakaeme'nin menajeri D'Avila, "Galatasaray ile herhangi bir anlaşma yapmadık. İşi çok ağırdan aldılar. 1-2 gün içinde Türkiye dışından bir takıma imza atacağız. Al-İttihad ile anlaşmıştık teknik heyet değişikliği sonrası fikir değiştirdiler." ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...