Adana Demirspor'da sürpriz Balotelli gelişmesi! İtalyan golcü veda etti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Adana Demirspor'da sürpriz Balotelli gelişmesi! İtalyan golcü veda etti

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son günlerde birçok isimle yollarını ayıran Adana Demirspor'da Mario Balotelli'nin de gideceği öğrenildi. Sezon başında İsviçre ekibi Sion'dan gelen İtalyan yıldız sakatlığından dolayı beklenen katkıyı sunamamıştı.

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da yaprak dökümü sürüyor.

Younes Belhanda ve Kevin Rodrigues'in ardından Mario Balotelli'nin takımdan ayrılmaya hazırlandığı belirtildi.

Ajansspor'un haberine göre İtalyan golcü kısa süre içerisinde kulübe veda edecek.

Sezon başında ikinci defa Adana Demirspor'a imza atan 33 yaşındaki yıldız, sakatlığından dolayı sadece 5 maça çıkara 3 gol kaydetti.

Adana Demirspor'da sürpriz Balotelli gelişmesi! İtalyan golcü veda etti

NIANG DA AYRILMAK İSTİYOR

Adana Demirspor'u bir diğer yıldızı Mbaye Niang'ın da ayrılmak istediği öğrenildi. Maaşların geç ödendiğini iddia eden Senegalli golcü, "Ödemelerdeki aksamalar beni biraz duraksattı. Kendime sorular soruyorum. Gecikmeleri kabul edebiliriz ama bu dört aya kadar uzadı... Bunun bir kısmını ödediler ama bu durum sahada odaklanmayı engelliyor. Ayrılmak istiyorum. Bunu kulüp yöneticilerine ilettim. Çevrem bu yönde çalışıyor." ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ise Niang'ın sözlerini yalanlayarak, "Yalan söylüyorsun! 1 euro alacağın yok. Alacağın olsaydı, sözleşmeni feshedip gidebilirdin. O yüzden gitmek istediğini söyleyince 'Bonservisini getir, git' dedik. Uğurlar ola, dört gözle teklifleri bekliyoruz." karşılığını verdi.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...