Ahmet Nur Çebi iddiaları doğruladı: Gedson'a dünya talip!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ahmet Nur Çebi iddiaları doğruladı: Gedson'a dünya talip!

Spor Haberleri

Portekizli yıldızı İngiltere ve İtalya’dan isteyen kulüpler olduğunu söyleyen Çebi, “Teklifler geliyor ama gönlüm el vermiyor. Taleplere soğuk bakıyoruz” dedi.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, transfer gündemi hakkında açıklamalarda bulundu. Avrupa’dan talipleri bulunan Gedson Fernandes için teklifler geldiğini söyleyen siyah beyazlıların patronu, “Premier Lig ve dünyanın gözü Gedson’un üzerinde. Teklifler geliyor ama gönlüm el vermiyor. Alacağımız parayla ekonomik sıkıntıları bitirebiliriz. Talepler var ama görüşmeler yok. Taleplere soğuk bakıyoruz. Zaman ne gösterir bilemiyoruz” dedi.

SAISS YOLCU GİBİ

Gedson’un da ayrılmak için kendilerine istekte bulunmadığını söyleyen Çebi, Romain Saiss’in ise ayrılığa yakın olduğunu belirtti. Faslı stoperin geçen sene Dünya Kupası’nda çok başarılı olduğu için kendisine ilginin arttığını söyleyen Çebi, “Saiss bize ‘Yolumu açar mısınız’ diye sordu. Şu anda Beşiktaş’ın menfaatleri doğrultusunda görüşmeler sürüyor. Saiss yine de ‘Beşiktaş’a zarar vermem’ diyen bir oyuncu. Gerekirse bizde kalacak” diye konuştu. 

"DURSUN ÖZBEK ÖZÜR DİLESİN"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in, “Birbirimizi rencide etmeyelim” sözünü eleştiren Ahmet Nur Çebi, “Şampiyonluk gecesinde ‘6 puanı verdim ne olacak?’ derseniz, sizi üzecek cümlelerle muhatap olursunuz. Ne ekerseniz, onu biçersiniz. İnşallah bu sözleri için üzüldüğünü söyler. Karşılıklı helalleşmiş oluruz” dedi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...