Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Alejandro Grimaldo imzayı attı: 4 yıllık sözleşme

Alejandro Grimaldo imzayı attı: 4 yıllık sözleşme

İspanyol devi Atletico Madrid, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile de anılan Bayer Leverkusen'in yıldız sol beki Alejandro Grimaldo'yu kadrosuna kattığını duyurdu.

Özetle Dinle
Kaydet
a- | +A

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Atletico Madrid, savunma hattına önemli bir takviye yaptı.

ÖNERİLEN HABERLER
Galatasaray
SPOR

Galatasaray'da Icardi gelişmesi: Menajerinden kafa karıştıran sözler

4 YILLIK SÖZLEŞME

Kulüpten yapılan açıklamada, Alejandro Grimaldo ile anlaşma sağlandığı ve deneyimli futbolcunun 2030 yılına kadar sözleşme imzaladığı bildirildi. Atletico, Alejandro Grimaldo transferi için Bayer Leverkusen'e 20 milyon avro bonservis bedeli ödeyecek.

ÜLKESİNE GERİ DÖNDÜ

Son iki sezondur Bayer Leverkusen forması giyen Grimaldo, gösterdiği başarılı performansın ardından kariyerine yeniden La Liga'da devam etme kararı aldı.

SÜPER LİG İDDİALARI

30 yaşındaki İspanyol yıldızın ismi, Süper Lig'de Fenerbahçe başta olmak üzere Beşiktaş ile de sıklıkla anılmıştı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.