Ali Palabıyık'ın büyük dramı

- Güncelleme:
Ali Palabıyık'ın büyük dramı

Spor Haberleri

TFF, Devler Ligi’nde üç maç yöneten tecrübeli hakeme MHK aracılığıyla çalışmak istemediğini tebliğ etti. Palabıyık’a VAR ya da gözlemcilik de teklif edilmedi

ÖMER FARUK ÜNAL'IN HABERİ - Süper Lig’de 2021-2022 sezonunun 8. haftasında yönettiği Çaykur Rizespor-Galatasaray maçından sonra bir türlü toparlanamayan Ali Palabıyık, dün hakemlik kariyerini noktaladı. Derbilerin favori hakemlerinden olan Ali Palabıyık, Şampiyonlar Ligi’nde de üç maçta düdük çalmıştı. Geçen sezon beyaz bir sayfa açmak isteyen Ali Palabıyık; Galataısaray-Alanya ve Adana Demirspor-Fenerbahçe maçlarından sonra her iki kulübün de istemediği hakem oldu. Son olarak da Altınordu-Bandırma maçındaki kötü performansı bardağı taşıran damla olmuştu.

2 HAKEM ARTIK VAR'DA

UEFA’da da 1. Kategori’den bir alt kategoriye düşen Ali Palabıyık’a TFF, MHK aracılığıyla kendisiyle çalışmak istemedikleri bildirildi. Ali Palabıyık da yazılı bir dilekçeyle TFF’ye istifasını sundu. VAR ya da gözlemcilik teklif edilmeyen Ali Palabıyık, 42 yaşında üç çocuk babası birisi olarak işsiz kaldı. Merkez Hakem Kurulu bazı hakemleri VAR kadrosunda kullanmayı düşünüyor. Ligin tecrübeli isimlerinden Suat Arslanboğa ile Hüseyin Göçek yeni sezonda VAR kadrosunda görev yapacak. Her iki hakem de düdük hakemliğine nokta koydu.

MAÇ KARNESİ

Millî maç: 11
Şampiyonlar Ligi: 3
Şampiyonlar Ligi Ön Eleme: 2
UEFA Avrupa Ligi: 11
UEFA Avrupa Ligi Ön Eleme: 10
Konferans Ligi: 3
Konferans Ligi Ön Eleme: 4
Süper Lig: 171
1. Lig: 25

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...