Altay'ın yeni başkanı Murat Pervane oldu! 'Altay Vefa Yılı' ilan edilecek

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Altay'ın yeni başkanı Murat Pervane oldu! 'Altay Vefa Yılı' ilan edilecek

SPOR Haberleri  / Anadolu Ajansı

Altay'da son 1.5 yıldır başkanlık görevini sürdüren Ayhan Dündar'ın ardından başkanlığa Murat Pervane seçildi. Pervane, 2023-24 ve 2024-25'i "Altay Vefa Yılı"nı ilan edip, 110. yıla özel forma hazırlayıp satışa sunacaklarını ve 1 milyon forma satmayı hedeflediklerini söyledi.

Altay Spor Kulübünün olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Murat Pervane seçildi.

Atatürk Stadı'ndaki İzmir Faal Futbol Hakemleri Derneği Sempozyum Salonu'nda düzenlenen genel kurula katılanların Altay Marşı'nı okunmasının ardından söz alan mevcut başkan Ayhan Dündar 1.5 yıldır sürdürdüğü başkanlığı döneminde çokça fedakarlık göstererek bayrağı teslim etme gününe geldiklerini söyledi.

BAYRAĞI DEVRETME GÜNÜ

Dündar, bundan sonra da Altay'a ne gerekiyorsa yapacaklarını ve destek vereceklerini belirterek, Altay'ın yeniden ayağa kalkabilecek güce sahip olduğunu sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen oylamada, yönetim ibra edildi.

Altay'ın yeni başkanı Murat Pervane oldu! 'Altay Vefa Yılı' ilan edilecek

Seçime tek listeyle giren Murat Pervane, yaptığı konuşmada, Altay'da geçiştirmeli bir başkanlık yapmak istemediklerini söyledi.

HEDEF 1 MİLYON FORMA SATIŞI

Ana hedeflerinin takımın ligde kalması olduğunu belirten Pervane, ligden düşmeleri durumunda hemen yeniden toparlanıp üst lige, daha sonra da Süper Lig'e çıkmayı hedeflediklerini bildirdi.

Pervane, 2023-2024 ve 2024-2025 yılarını kapsayan "Altay Vefa Yılı"nı ilan edip, 110. yıla özel forma hazırlayıp satışa sunacaklarını ve 1 milyon forma satmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

ALTAY YÖNETİMİNDE KİMLER VAR?

Konuşmanın ardından gerçekleştirilen seçimde kullanılan 96 oyun 92'sini alan Pervane, başkanlığa seçildi.

Yönetim kurulunda şu isimler yer aldı; Erdal Kırtaş, Mithat Umutoğulları, Çiler Nazife Koşar, Hakan Rullas, Aydın Koç, Göksel Yıldırım, Şervan Yalçın, Moiz Mantel, Fatih Akkoyun, Gürkan Uğur, Nami Aslanoğlu, Süleyman Özkaral, Metehan Yeğen, Fuat Filiz, Tamer Kamber.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...