Antonio Conte, 'Mancini'yle rakip olmaktan memnun değilim'

Antonio Conte, 'Mancini'yle rakip olmaktan memnun değilim'

SPOR Haberleri

Galatasaray'ı konuk edecek olan Juventus'un teknik direktörü Antonio Conte soruları cevapladı

Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında Real Madrid'e karşı evinde 6-1'lik ağır bir yenilgi alan Galatasaray, yeni hocası Mancini ile deplasmanda Juventus'la karşılaşacak. Bu dev mücadele öncesi İtalyan ekibinin deneyimli teknik direktörü Antonio Conte, oyuncusu Bonucci ile birliklte basının karşısına çıktı ve soruları yanıtladı. "Galatasaray iyi bir takım. Real Madrid'e karşı aldıkları skoru görünce merak ettim ve maçı izledim. Skora kesinlikle aldanmamalıyız. Rakibimizde çok sayıda yıldız oyuncu var. Drogba bunlardan en fazla dikkat çekeni. Ona karşı çok dikkatli olmalıyız ve gereken tedbirleri almalıyız."


'Mancini bizi şaşırtabilir'
"Fatih Terim'in Galatasaray'da oturttuğu bir sistem vardı. Mancini 1-2 günde yeni bir sistem oturtamaz. Dolayısıyla aynı şekilde oynayacaklar ama Mancini'nin yapmayı düşündüğü yenilikler mutlaka vardır. Bunlar bizim için soru işareti. Mancini büyük bir teknik adam. Galatasaray'a gitmesinden memnunum ama rakip olmamızdan hoşlanmadım. Karşımıza çıkarabileceği yeniliklere hazır değiliz."


'Kupaya talibiz'
"Biz, bu turnuvada şampiyon olmak istiyoruz. Elbette bu yolda Galatasaray maçı da büyük öneme sahip. Bu sezon Juventus'u eleştiren çok kişi var. Sahada yanıt vereceğiz. Her zaman çok pozisyona girmek istiyoruz. Oyun içindeki anlayışımız bu. Kopenhag maçında bunu başardık ama maçı kazanamadık. Galibiyeti Galatasaray'a karşı alabiliriz."


'Tevez'in durumu belirsiz'
"Carlos Tevez, şanssız bir sakatlık geçirdi. Yarınki maçta oynayıp oynayamacağı belli değil, durumuna bakacağız. Aksilik hâlinde Vuciniz hazır, sahaya o çıkacak."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...