Avrupa'nın en iyisi Galatasaray! Okan Buruk rekorları altüst ederek Arsenal, Barcelona ve PSG'yi solladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Avrupa'nın en iyisi Galatasaray! Okan Buruk rekorları altüst ederek Arsenal, Barcelona ve PSG'yi solladı

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Süper Lig'in 25.haftasında Kasımpaşa'yı 1-0 yenen Galatasaray, 14 maç üst üste kazanarak yeni bir rekoru daha tarihe kazımıştı. Okan Buruk'un öğrencileri ortaya koyduğu performansla Real Madrid, Barcelona, Napoli, PSG ve Arsenal gibi devleri geride bıraktı.

Avrupa ligleri arasında Galatasaray'ın gösterdiği performans dikkat çekmeye devam ediyor. Evinde Kasımpaşa'yı 1-0 yenen Sarı-kırmızılılar, galibiyet serisini 14 maça çıkardı. Eşi benzeri olmayan bir performansa imza atan Okan Buruk, rekorları altüst ederek tarihe geçti. En yakın takipçisi Fenerbahçe'ye 1 maç fazlasıyla 9 puan fark atan Aslan, şampiyonluk yolunda büyük bir avantajı elinde bulunduruyor. 

Avrupa'nın en iyisi Galatasaray! Okan Buruk rekorları altüst ederek Arsenal, Barcelona ve PSG'yi solladı

GALATASARAY AVRUPA'NIN EN İYİSİ

Beşiktaş'ın 1959- 1960 sezonunda yaptığı 13 maçlık galibiyet serisini geçen Galatasaray, sadece Türkiye değil, Avrupa'da da fark yaratmaya devam ediyor.  İspanya, İtalya, İngiltere, Fransa ve Almanya olmak üzere Avrupa'nın büyük ligleri arasında rekor kıran Avrupa Fatihi, 14 maç üst üste kazanarak zirveye yerleşti. Avrupa'nın en iyisi Galatasaray! Okan Buruk rekorları altüst ederek Arsenal, Barcelona ve PSG'yi solladı

OKAN BURUK İLK SEZONUNDA YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Sezon başında Galatasaray'da yapılan seçimleri kazanarak başkanlık koltuğuna oturan Dursun Özbek, Domenec Torrent ile yollarını ayırarak Okan Buruk'a göreve getirmişti. Daha önce Başakşehir'i 2019-2020 Süper Lig sezonunda şampiyon yapan Buruk, futbolculuğu döneminde efsane olduğu Sarı-kırmızılı ekibe teknik direktör olarak dönmüştü.

İlk sezonunda tarihi bir performansa imza atan Okan Buruk, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-0, Başakşehir'i de 7-0 devirerek büyük yankı uyandırmıştı. Üst üste 14 lig maçını kazanarak geniş yankı uyandıran Buruk ve öğrencileri, yeni rekorun sahibi oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...