Aykut Kocaman Süper Lig'e dönüyor! Taraftarlar harekete geçti: "Bizi kurtar Aykut Kocaman"

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Aykut Kocaman Süper Lig'e dönüyor! Taraftarlar harekete geçti: "Bizi kurtar Aykut Kocaman"

SPOR Haberleri

Süper Lig'de son olarak Başakşehir'i çalıştıran Aykut Kocaman'ın yeniden sahalara döneceği iddia edildi. İlhan Palut ile yollarını ayırdıktan sonra Aleksandar Stanojevic'i göreve getiren Konyaspor, aradığı mutluluğu bulamadı. Sırp hocayla çıktığı 5 lig maçında sadece 1 puan alan Yeşil beyazlılar, eski gözdesini takımın başına getirmek istiyor.

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'da gözler Aykut Kocaman'a çevrildi. Kulüp tarihinin en parlak dönemlerini Kocaman ile geçiren Anadolu Kartalı, sezon sonu için hedefini belirledi. İlhan Palut'un görevinden ayrılmasınn ardından teknik adam koltuğuna getirilen Aleksandar Stanojevic'i getiren yönetim, 5 maçta alınan 1 puan sonrası harekete geçti.

Aykut Kocaman Süper Lig'e dönüyor! Taraftarlar harekete geçti:

AYKUT KOCAMAN GERİ Mİ DÖNECEK?

Sırp hocanın etkisiz görüntüsünden memnun kalmayan Yeşil beyazlıların, şu an boşta olan Aykut Kocaman'ı listeye eklediği öğrenildi. Taraftarların sosyal medyadan yaptığı "Bizi kurtar Kocaman' çağrılara kayıtsız kalmayan yönetimin sezon sonu için görüşme yapacağı aktarıldı. Daha önce uzun bir süre dinleneceğini belirten Kocaman'ın teklife nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor. Konyaspor ile unutulmaz başarılara imza atan Aykut Kocaman, 2016-2017 sezonunda Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşatarak takımını Avrupa kupalarına taşımıştı.

Geçen sezon Başakşehir'de çalışan Aykut Kocaman, alınan başarısız sonuçların ardından istifa ederek koltuğunu Emre Belözoğlu'na devretmişti. İstanbul ekibiyle 29 maça çıkan Kocaman, 33 puan toplayarak 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 14 yenilgi elde etti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...