Bandırmaspor yönetimi "performans düşüklüğü" nedeniyle tüm takıma para cezası kesti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bandırmaspor yönetimi "performans düşüklüğü" nedeniyle tüm takıma para cezası kesti

SPOR Haberleri

Sezona Süper Lig hedefiyle giren Bandırmaspor 5 maçtır galibiyete hasret kalınca yönetimden ilginç bir hamle geldi. Bandırmaspor yönetimi, son günlerde A Takımı sporcuların performans düşüklüğü nedeniyle para cezası kesilmesi konusunda karar aldı.

Sezona 3'te 3'le başladıktan sonra 5 maç üst üste kazanamayan Bandırmaspor'da yönetimin sabrı taştı. Geçen sezon Süper Lig'in kıyısından dönen Bordo-Beyazlılar'da iç sahada alınan 0-2'lik Yeni Malatyaspor yenilgisinin ardından futbolculara ceza yağdı.

4 FUTBOLCU GÖNDERİLDİ

Bey Çimento Bandırmaspor'dan yapılan açıklamada, A Takımı sporcuların performans düşüklüğü nedeniyle para cezası verildiği belirtildi.

"Yönetim Kurulumuz, son dönemde yaşanan gelişmeler ve genel performans düşüklüğü sebebiyle A Takımımız'da yer alan tüm futbolcularımıza para cezası kesilmesi konusunda karara varmış, yine A Takımımız'da yer alan; Caner Hüseyin Bağ, Okan Alkan, Dimitris Manos ve Mateusz Holownia'ya kendilerine kulüp bulmaları konusunda izin vermiştir. Ayrıca geçmiş dönemlerde takımımızın formasını giymiş, futbolculuk kariyerinin sonrasında da profesyonel olarak kulübümüzde görev almış olan Murat Selvi, yeniden Sportif Direktörlük görevine getirilmiştir."

https://twitter.com/Bandirmaspor/status/1582045571141234689

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...