Beşiktaş'a Pendikspor maçı öncesi Salih Uçan'dan kötü haber geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Beşiktaş'a Pendikspor maçı öncesi Salih Uçan'dan kötü haber geldi

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş ile sözleşme uzatma görüşmelerine ara veren Salih Uçan, Pendikspor maçı öncesi sakatlandı! Siyah-Beyazlılar Pendik Stadyumu'nda 7 eksikle mücadele edecek.

Yeni teknik direktörü Fernando Santos yönetiminde 2'de 2 yaparken 7 gol atan Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında yarın deplasmanda Siltaş Yapı Pendikspor ile karşılaşacak.

Siyah beyazlılar, Pendikspor maçının kadrosunu açıkladı. 4 futbolcusu Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Beşiktaş'ta sağ uyluk üst iç adaledesinde gerilme ve ödem saptanan Salih Uçan kadroya alınmadı. Amir ve Oxlade-Chamberlain ise sezonu kapatmıştı.

BEŞİKTAŞ'IN PENDİKSPOR KADROSU

Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Jonas Svensson, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Ante Rebic, Cenk Tosun, Milot Rashica, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Bakhtiyor Zainutdinov, Jackson Muleka, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Yakup Arda Kılıç, Aytuğ Batur Kömeç, Tayfut Bingöl, Umut Meraş, Serkan Emrecan Terzi, Gedson Fernandes, Semih Kılıçsoy, Emrecan Bulut

SALİH UÇAN'DA SÖZLEŞME KRİZİ

Ahmet Nur Çebi yönetimi döneminde sözleşmesinin uzatılmasını bekleyen tecrübeli orta saha oyuncusu, Hasan Arat yönetiminde de beklediği teklifi alamadı.

Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığı bilgiye göre; Salih Uçan bir süredir Beşiktaş ile sözleşme uzatma görüşmelerine ara verdi. Temsilcisiyle de uzun süredir herhangi bir temas yok. Salih, Beşiktaş ile sözleşme uzatmazsa; sezon sonu İstanbul’da kariyerine devam etme ihtimali yüksek. 

Beşiktaş'a Pendikspor maçı öncesi Salih Uçan'dan kötü haber geldi

Semih Kılıçsoy'un yarınki maça da ilk 11'de başlaması bekleniyor.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...