Beşiktaşlı futbolculara saldırmıştı: O taraftar hakkında iddianame düzenlendi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA-AA
Beşiktaşlı futbolculara saldırmıştı: O taraftar hakkında iddianame düzenlendi

SPOR Haberleri  / İHA-AA

Beşiktaşlı futbolculara MKE Ankaragücü ile Beşiktaş arasında oynanan maçta saldıran taraftar Berkay Ö. hakkında iddianame düzenlendi. İddianamede Berkay Ö. hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istendi.

Süper Lig'de Beşiktaş'ın deplasmanda Ankaragücü'nü 3-2 yendiği maçın bitiminde sahaya giren bir taraftar, Beşiktaşlı futbolcuya tekme attı. Taraftarı uzaklaştırmak isteyen Josef De Souza ise kırmızı kart gördü. Emniyet güçleri, saldırıyı gerçekleştiren taraftarı yakalayarak dışarıya çıkardı. Ardından gözaltına alınan Berkay Ö.adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Başsavcılık ise saldırganın bırakılmasına itiraz etti.

ŞÜPHELİ İÇİN 1 YILDAN 3 YILA KADAR HAPİS İSTENİYOR

 Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, 4 Eylül akşamı MKE Ankaragücü ile Beşiktaş arasında Ankara Eryaman Stadyumu'nda oynanan maçın sonunda, tribünden sahaya atlayarak Beşiktaşlı futbolculara fiziki müdahalede bulunan şüpheli Berkay Ö. hakkındaki soruşturmayı tamamladı. 

Başsavcılık, şüpheli hakkında, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun uyarınca 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenleyerek Ankara Batı 3. Asliye Ceza Mahkemesine gönderdi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA-AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...