Beşiktaş'ta 'orta'lık sessiz... Güneş çare arıyor

- Güncelleme:
Beşiktaş'ta 'orta'lık sessiz... Güneş çare arıyor

Spor Haberleri

Şenol Güneş orta alanın skora çok az katkı vermesinden dolayı formüller arıyor.

MURAD TAMER'İN HABERİ

Beşiktaş  bu sezon başında kadrosuna çok iyi hücumcularla doldurdu, bunun da meyvesini aldı ancak orta alandan beklenen katkı gelmedi. Siyah beyazlılarda Josef de Souza, Salih Uçan, Gedson Fernandes ve Dele Alli toplamda iki defa fileleri sarstı. Bu dörtlü, arkadaşlarına da dört gol pası verdi. Devre arasına kadar takım içinden bir çözüm arayan teknik direktör Şenol Güneş, transfer döneminde skorer bir orta saha oyuncusunun alınmasını istedi. 

UÇAN'A TALİMAT

Güneş, ocak ayı transfer dönemine kadar Redmond’ı forvet arkasında oynatarak bu bölgeden gol ya da asist katkısı almaya çalışacak. Yönetim kanadı ise Nwakaeme ve Talisca’nın kulüpleriyle olan problemlerini çözmesini beklemeye devam ediyor. Öte yandan tecrübeli çalıştırıcı, Salih Uçan’ın da daha skorer olması için harekete geçti. Dokuz günlük izin sürecini tesislerde geçiren millî oyuncunun, Güneş’in isteği doğrultusunda şut çalışmalarına ağırlık veriyor.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...