Bodo/Glimt - Beşiktaş maçına doğru... Rachid Ghezzal: Lugano yenilgisini telafi edeceğiz

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Bodo/Glimt - Beşiktaş maçına doğru... Rachid Ghezzal: Lugano yenilgisini telafi edeceğiz

SPOR Haberleri  / Anadolu Ajansı

Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, Bodo/Glimt'i deplasmanda yenerek kalp kıran Lugano yenilgisini telafi etmek istediklerini söyledi. Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'ndaki 3. maçında yarın Norveç ekibine konuk oluyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nda ilk 2 maçta 1 puan toplayan Beşiktaş, 3. maç haftasında yarın Norveç'te şampiyonluğa koşan Bodo/Glimt'e konuk olacak.

Maçın oynanacağı Aspmyra Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına yardımcı antrenör Hari Vukas ve Rachid Ghezzal katıldı. Cezayirli yıldız maç için şunları söyledi:

LUGANO YENİLGİSİNİ TELAFİ ETME FIRSATI

"Son maçımızda Lugano'ya kendi sahamızda kaybettik. Bu mağlubiyeti telafi etmemiz gerekiyor. Bu yüzden yarın tek düşüncemiz 3 puan almak. Yarın ne yapıp edip ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Hava daha soğuk olabilirdi. Kura çekildiği zaman bu mevsimde geleceğimizi biliyorduk. Biz hazırız, maça iyi odaklandık. Bu soğuk bizi daha da motive edebilir. İyi hazırlanmanın ve çalışmanın sonunda galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum.

NORVEÇ'TE SAHA SUNİ ÇİM

Suni çimde oynamak çok olağan bir durum değil. Zaman zaman nadiren oynanıyor ama biz çok denk gelmiyoruz. Çok kötü zeminlere kıyasla suni çimde oynamayı tercih ederim. Bunlar futbolda küçük detaylar. Kendimi iyi hissediyorum. Çok iyiyim ve mutluyum son 2 maçta 90 dakika oynadığım için. Böyle olunca takıma daha faydalı olduğumu düşünüyorum."

https://twitter.com/Besiktas/status/1717239181833916450

Bodo/Glimt - Beşiktaş maçına doğru... Rachid Ghezzal: Lugano yenilgisini telafi edeceğiz

Beşiktaş'ta yardımcı antrenör Hari Vukas, gruptan çıkmak zorunda olduklarını söyledi.

HARİS VUKAS: KAZANMAK ZORUNDAYIZ

Beşiktaş yardımcı antrenörü Hari Vukas ise "Yarın zor bir maç olacak. Kendi sahasında çok iyi oynayan, güçlü, sert bir takıma karşı, geçiş oyununu iyi oynayan bir ekibe karşı oynayacağız. Grupta 1 puanımız var. Bunu yükseltmek istiyoruz. Grupları geçmek zorundayız. Bunun için kazanmaktan başka çaremiz yok." diye konuştu.

Ligde ve Avrupa'da istenilen sonuçları alamadıklarını söyleyen siyah-beyazlı futbol adamı, "Futbolda baskı her zaman olur. Biz yarınki maça hazırız. Son haftalarda istenilen sonuçların alınmadığının farkındayız. Adım adım, maç maç yaklaşıp her müsabakayı kazanarak bu durumu düzeltmek zorundayız. Yarın bir galibiyet alıp durumu düzeltmeye çalışacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...