Çağdaş Atan Kayserispor'a 3 yıllık imza atıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Çağdaş Atan Kayserispor'a 3 yıllık imza atıyor

SPOR Haberleri

Süper Lig'de 15 haftada topladığı 23 puanla 8. sırada bulunan Kayserispor, teknik direktör Çağdaş Atan'la yarın 3 yıllık yeni sözleşme imzalayacak. Berna Gözbaşı döneminde takımın başına getirilen 42 yaşındaki çalıştırıcı, transfer yasağına ve 3 puan silme cezasına rağmen Süper Lig'in çekinilen ekiplerinden birini oluşturmayı başarmıştı.

Kayserispor'da yeni yönetim teknik direktör Çağdaş Atan'la el sıkıştı. Sezon başında 1 yıllık sözleşme imzalanan başarılı çalıştırıcı ile 3 yıllık yeni sözleşme yapılacak.

"HOCAMIZDAN ÇOK MEMNUNUZ"

Kayserispor Asbaşkanı Tufan Koç, "Bugün Teknik Direktör Çağdaş Atan ile görüşme sağladık ve kendisi ile yeniden anlaşma zemini bulduk. Hocamız Kayseri'den ve bizden memnun. Biz de hocamızdan memnunuz. Yarın 3 yıllık resmi sözleşme yapılacak. İnşallah Çağdaş hocamız ile çok önemli başarılara imza atacağız" dedi.

KAYSERİSPOR - KARAGÜMRÜK MAÇININ HAKEMİ SUAT ARSLANBOĞA

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kayseri’de oynanacak olan Yukatel Kayserispor ile Vavacars Fatih Karagümrük müsabakasına hakem Suat Arslanboğa atandı. Merkez Hakem Kurulu tarafından belirlenen Suat Arslanboğa’ya bu zorlu maçta Samet Çavuş ve Ali Tuna yardımcılık yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Alper Akarsu belirlendi. VAR ve AVAR Hakemleri ise maç günü belli olacak.

04 Ocak 2023 Çarşamba günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanacak olan Yukatel Kayserispor ile Fatih Karagümrük müsabakası saat 17.00’de başlayacak.

https://twitter.com/KayserisporFK/status/1609954094621261826   

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...