Çebi'nin fikri değişmedi, Beşiktaş Valerien Ismael'le yola devam ediyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Çebi'nin fikri değişmedi, Beşiktaş Valerien Ismael'le yola devam ediyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş - Trabzonspor maçında Siyah-Beyazlı taraftarların istifaya çağırdığı teknik direktör Valerien Ismael'le yola devam kararı çıktı. Hafta içi yaptığı açıklamada hocanın arkasında duran Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, iç sahada 3 büyük maçı da kazanamayan Fransızla yolları ayırmayı düşünmüyor.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu, bazı taraftarların istifasını istediği teknik direktör Valerien Ismael ile yola devam ediyor.

NTV Spor'un haberine göre; 2-2 sonuçlanan Trabzonspor maçının bitiş düdüğü ile Vodafone Park’taki siyah beyazlı taraftarlar Fransız teknik adamı istifaya davet etmişti. Ismael aleyhine yapılan tezahüratlar sonrası durum değerlendirmesi yapan yönetim kurulundan, Fransız çalıştırıcıya destek kararı çıktı.

ÇEBİ'NİN FİKRİ DEĞİŞMEDİ

Başkan Çebi, geçen hafta yaptığı basın toplantısında da, Ismael’e olan güvenini dile getirerek, “Bu seneki şampiyonluğu, Valerien Ismael ile kaldırma planı dışında bir plan içinde değilim. Yönetim kurulumda değil. Hocamızla yola devam etmeyi ve bu sene şampiyonluğu Ismael ile birlikte kaldırmayı planladın. Fikrimde bir değişiklik yok.” ifadelerini kullanmıştı.

Trabzonspor maçı, Valerien Ismael’in siyah beyazlı takımın başında çıktığı 18. karşılaşma oldu. Bu 18 maçta 8 galibiyet alan Beşiktaş, 8 kez berabere kalırken, 2 mağlubiyet aldı. Siyah beyazlılar, Trabzonspor beraberliği ile ligde 10. haftayı 19 puan ile tamamladı.

Beşiktaş, Süper Lig’in 11. haftasında Atakaş Hatayspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Çebi'nin fikri değişmedi, Beşiktaş Valerien Ismael'le yola devam ediyor

VALERİEN ISMAEL'DEN İSTİFA AÇIKLAMASI

Beşiktaşlı taraftarlar karşılaşmanın son bölümünde teknik direktör Valerien Ismael'i istifaya çağırdı.

Son dakikalar oynanırken, "Valerien istifa" diye tezahürat yapan siyah-beyazlı taraftarlar, son düdüğün çalmasının ardından "İsmael istifa" diye tezahüratta bulundu ve bir süre "Sergen Yalçın" diyerek tempo tuttu.

Maçın ardından beIN Sports flaş röportajında istifa tezahüratları sorulan Fransız çalıştırıcı "Türkçe bilmiyorum, maç hakkında konuşmak istiyorum" demekle yetindi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...