Daniel Alves cezaevine gönderildi!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Daniel Alves cezaevine gönderildi!

SPOR Haberleri

Brezilyalı dünyaca ünlü futbolcu Dani Alves, 30 Aralık 2022'de Barselona'daki bir gece kulübünde gerçekleştiği iddia edilen cinsel saldırı iddiasıyla tutuklandı. Gözaltında olan 39 yaşındaki futbolcu hakim karşısına çıkacak. Adli makamlar sambacının tutuklu yargılanmasına karar verdi.

Brezilyalı efsane sağ bek Dani Alves, cinsel taciz suçlamasıyla gözaltına alınmıştı. Mahkeme, 39 yaşındaki futbolcunun tutuklu yargılanmasına karar verdi. İspanyol basını Dani Alves'in ceza evine gönderildiğini yazdı.

KATAR DÖNÜŞÜ BAŞI BELAYA GİRDİ

Tecrübeli futbolcu, 30 Aralık 2022'de Barselona şehrindeki bir gece kulübünde bir kadına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Brezilya Milli Takımı'nın 2022 Dünya Kupası kadrosunda da yer alan ve maça da çıkan Alves, Katar dönüşü başını belaya soktu.

Söz konusu olaydan iki gün sonra kadın, Dani Alves ile ilgili suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve 39 yaşındaki futbolcunun mahkemeye çıkacak.

Meksika ekibi UNAM'da forma giyen Dani Alves, daha önce Bahia, Sevilla, Barcelona, Juventus, Paris Saint-Germain ve Sao Paulo'da görev yapmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...