Dele'ye son şans

- Güncelleme:
Dele'ye son şans

Spor Haberleri

Cezalı ve sakatların çok olması sebebiyle sıkıntıda olan Şenol Güneş, Dele Alli’yi ilk on birde oynatmayı düşünüyor.

MURAD TAMER'İN HABERİ

Şenol Güneş yönetiminde son beş maçın dördünü kazanarak başarılı bir grafik çizen Beşiktaş, bu akşam evinde Alanyaspor’u misafir edecek. Karşılaşma öncesinde siyah beyazlılardaki eksikler dikkat çekerken, bu durum Dele Alli için fırsat oluşturdu. Saiss ve Redmond’un sarı, Rosier’in de kırmızı kart cezalısı olması sebebiyle Alanyaspor maçında takım kurgusunda yine değişiklikler yaşanacak. Kritik maç öncesi Kartal’ın en büyük eksiği ise orta sahada gözüküyor.

JOSEF DÜZELEMEDİ

İlk olarak Gedson Fernandes ve Salih Uçan’ı tahtaya yazan Şenol Hoca, orta alandaki üçüncü isim konusunda sıkıntı yaşıyor. Josef de Souza’nın sakatlığı devam ediyor. Güneş, form durumu düşük olan Atiba ve Necip’i on birde düşünmüyor. Tayfur’un da cezalı Rosier’in açığını kapatacak olması sebebiyle elindeki tercihleri azalan Güneş’in, Dele Alli’ye son bir şans vermeyi düşündüğü öğrenildi. İngiliz oyuncu da tecrübeli hocaya oynamaya hazır olduğunu söylemişti. MURAD TAMER'İN HABERİ

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...