Doğan 'sözümüz söz' dedi: Uğurcan Çakır isterse Avrupa'ya gidecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Doğan 'sözümüz söz' dedi: Uğurcan Çakır isterse Avrupa'ya gidecek

Spor Haberleri

Millî kaleciyi Türkiye’de hiçbir takıma satmayacaklarını yineleyen başkan Ertuğrul Doğan “Ama kendisine bir söz verdik. Eğer Avrupa’dan teklif getirirse yardımcı olacağız” dedi.

HASAN SARIÇİÇEK'İN HABERİ - Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, dün İstanbul’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Doğan, kulübün hedeflerinden mali yapısına kadar çarpıcı açıklamalar yaptı. Transferin gözdesi Uğurcan Çakır’ı Türkiye’de hiçbir takıma satmayacaklarını yineleyen Doğan “Eğer Avrupa’dan bir teklif getirirse ve istediğimiz şartlarda olursa gitmesine izin vereceğiz. Bu konuda kendisine bir söz verdik ve sözümüzün arkasındayız” ifadelerini kullandı.

TARAFTAR BAŞARI İSTER

Trabzonspor’un şartlarını bilerek yola çıktıklarını ve asla pişman olmadıklarını söyleyen Doğan “27 milyon avroyla şampiyonluğa ulaştıktan sonra 44 milyon avrolara çıkmamız bizim için iyi olmadı. Taraftarlarımızı da üzdük, bizler de üzüldük” itirafında bulunurken “Haziran ayında Trabzonspor’un ödemesi gereken rakam 45 milyon avro seviyesindeydi. Şu ana kadar 37 milyon avroyu kasaya soktuk. Kulübü yönetilebilir hâle getirmek için çalışıyoruz” dedi.

DOĞAN'DAN İNCİLER...

Artık deniz bitti

“Giderlerimizi karşılar hâle gelmemiz gerekiyor çünkü deniz bitti. Ama bir taraftan da taraftarlar sahadaki başarıya bakıyor. Gelirimiz 615 milyon, giderimiz faiz ve kur farkıyla 800 milyon lira.”

Sponsor bulacağız

“Muharrem Usta 5 milyon avrodan beş yıllık, toplam 25 milyon avro destek vermişti. Biz buna yakın bir rakamı üç ay içinde kasaya koyduk ama sorunlara çözüm olmadı. 7-8 milyon avroya daha ihtiyaç var.”

Baka ve Siopis

“Bakasetas ve Siopis’e de yeni sözleşme teklifinde bulunduk. Cumartesi günü bu isimlerle tekrar görüşeceğiz. Hocamız da bu isimlerin takımda kalmasını istiyor. Üç transfer yaptık kısa sürede gerisi gelecek.”

2010-11 bizim

“Bize dokunulmadığı sürece kimseye cevap vermeyiz. Bunun ana çıkış noktası 2010-2011 sezonu. Bu konu bizim açımızdan tartışmaya kapalıdır. 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor’dur.”

Arda’ya tebrik

“F.Bahçe’den Real Madrid’e transfer olan Arda Güler çok değerli, çok genç, çok beyefendi bir oyuncu. Kendisini tebrik ediyorum. İnşallah başarılı olur ve hepimiz gurur duyarız.” 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...