GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.CORENDON ALANYASPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Spor - Spor
3 saat 5 dakika önce

Acun Ilıcalı, Ali Koç'un teklifini kabul etti!

Fenerbahçe'de güçlü bir yönetim kurmak isteyen Ali Koç'un, Acun Ilıcalı'ya yönetime girmesi için teklif yaptığı iddia edilmişti. Acun Ilıcalı'nın gelen teklifi kabul ettiği iddia edildi.
Spor - Spor
3 saat 26 dakika önce

Almanya'nın EURO 2024 kadrosunda yıldızlar yok! Nagelsmann'dan büyük sürpriz

Almanya, 14 Haziran-14 Temmuz arasında oynanacak EURO 2024 için geniş kadroyu açıkladı. Kadroda Bayern Münih ve Borussia Dortmund'un yıldız futbolcularının olmaması dikkat çekti.
Spor - Spor
4 saat 45 dakika önce

Çorumspor, Süper Lig'e 1 adım daha yaklaştı! Kocaeli engelini aştı

Trendyol Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren Kocaelispor ve Çorumspor, play-off turu 1.maçında karşı karşıya geldi. Çorumspor, sahadan 2-1 galip ayrıldı.
Spor - Spor
4 saat 54 dakika önce

Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde ilk galibiyetini aldı

Dünya 1 numarası ve son şampiyon A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi'nde ilk galibiyetini aldı. Milliler, Hollanda'yı 3-1 mağlup etti.
Spor - Spor
5 saat 38 dakika önce

Dursun Özbek, Galatasaray'ın çılgın projesi için harekete geçti! Bakanlıkla görüşecek

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 1905 Kültür Sanat Spor Derneğince düzenlenen "Galatasaray'ın Formaları Tarihi ve Forma Tasarımı Söyleşisi" organizasyonuna katıldı. Burada açıklalamalar yapan Özbek, Kemerburgaz tesisleri için bakanlıkla görüşeceğini açıkladı.
Spor - Spor
6 saat 15 dakika önce

Futbolcular devreye girdi! Bayern Münih, Tuchel kararını değiştirdi

Bundesliga'da bu sezon beklenilen performansı gösteremeyen ve hem lig, hem Şampiyonlar Ligi'nde istenilen sonuçları alamayan Bayern Münih'te Tuchel'in geleceği tartışılıyordu. Panzerler, tecrübeli hocaya gelecek sezon için bir şans daha verme kararı aldı.
Spor - Spor
6 saat 39 dakika önce

İsmail Kartal'ın derbi planı hazır! Fenerbahçe'de ilk 11'de sürpriz isim

Trendyol Süper Lig'de bu hafta Galatasaray ve Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın karşılaşmaya sürpriz bir 11'le çıkması bekleniyor.
Spor - Spor
7 saat 34 dakika önce

Bodrumspor, Süper Lig yolunda ilk engelini aştı

Trendyol 1. Lig'te play-off karşılaşmasında Bodrumspor ve Boluspor karşı karşıya geldi. Bodrumspor, sahadan 2-0 galip ayrıldı.
Spor - Spor
7 saat 45 dakika önce

Manchester City'e Ederson'dan kötü haber! Yıldız file bekçisi sezonu kapattı

Manchester City'nin kalecisi Ederson, ligin son haftalarında forma giyemeyecek. Manchester City, gelecek hafta şampiyonluğun belli olacağı lig maçına, ardından Federasyon Kupası final maçına yıldız kaleciden yoksun bir şekilde çıkacak.
Spor - Spor
8 saat 25 dakika önce

Montella'dan milli yıldıza övgüler! 'Dünyanın en iyisi'

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, World Soccer Dergisi'ne konuştu. İtalyan hoca, EURO 2024 hakkında değerlendirmeler yaptı. Turnuvanın favorisini açıklayan Montella, milli yıldıza övgüler yağdırdı.
Spor - Spor
9 saat 4 dakika önce

Şenol Güneş tarih yazdığı topraklara dönüyor! İmza atması an meselesi

Güney Kore Futbol Federasyonu'ndan Şenol Güneş ile ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. Yetkili isim, Şenol Güneş'i takımın başına getirmek için çalıştıklarını söyledi.
Spor - Spor
9 saat 9 dakika önce

PFDK ceza yağdırdı! 2 teknik direktör men edildi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, bu haftanın cezalarını açıkladı. Açıklanan kararlara göre, 2 teknik direktör men cezası aldı. Ayrıca Adana Demirspor'un yıldızı Balotelli'nin cezası da belli oldu.
Spor - Spor
9 saat 32 dakika önce

Tour Of Sakarya'nın ilk etabı yarın start alacak

Avrupa’nın en donanımlı tesisi olan Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde gerçekleşen ve uluslararası takımların ağırlıkta olduğu yarışta sporcular büyük bir ilgiyle karşılandı.
Spor - Spor
9 saat 46 dakika önce

Beşiktaş'tan Razvan Lucescu atağı! 'Baba Lucescu' devreye girdi

Yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme PAOK'u çalıştıran Razvan Lucescu geldi. Hasan Arat'ın Rumen hocayla görüşmesi bekleniyor.
Spor - Spor
10 saat 31 dakika önce

Okan Buruk'tan sürpriz derbi kararı! Fenerbahçe'ye karşı farklı kadro

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi yoğun mesaisini sürdürüyor. Üst üste ikinci şampiyonluğuna çok yakın olan Buruk, ilk 11'de değişime gidebilir.
Spor - Spor
11 saat 22 dakika önce

Beşiktaş'tan sözleşme açıklaması! Genç yıldızla 2027 yılına kadar imzalandı

Beşiktaş, 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Demir Ege Tıknaz ile 2006-2027 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalandığını duyurdu.
Spor - Spor
12 saat 33 dakika önce

Kulüp başkanı 'şike vardır' sözleriyle TFF'ye seslendi! Salih Demir'den şok edici iddialar

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir, Ankaraspor ile Nazilli Belediyespor arasında oynanan maçta şike olduğu iddiaları üzerine Türkiye Futbol Federasyonu’na seslendi.
Spor - Spor
13 saat 6 dakika önce

Eczacıbaşı Dynavit'ten dev transfer! Dana Rettke ile sözleşme imzalandı

Son olarak İtalya ekiplerinden Vero Volley'de oynayan ABD'li Dana Rettke, yeni sezonda Eczıbaşı Dynavit'te forma giyecek.
Spor - Spor
13 saat 26 dakika önce

Emenike'nin Aziz Yıldırım paylaşımları sosyal medyayı salladı

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Emmanuel Emenike, başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım'a destek verici paylaşımlarda bulundu.
Spor - Spor
13 saat 49 dakika önce

Derbinin hakemi belli oldu! Galatasaray - Fenerbahçe maçına sürpriz atama

Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisini Arda Kardeşler yönetecek.
Spor - Spor
16 saat 12 dakika önce

Cenk Tosun'dan Beşiktaş'ı kızdıracak transfer! Ezeli rakiple görüşmesi ses getirdi

Henüz Beşiktaş ile sözleşme uzatmayan Cenk Tosun'a teklif yağıyor. Yeni sezondaki durağı belli olmayan milli oyuncunun ezeli rakiple görüşmesi gündem oldu.
Sona Git