Özbek ve Timur'dan TFF'ye çıkarma: Murat Ilgaz istifa etsin

- Güncelleme:
Özbek ve Timur'dan TFF'ye çıkarma: Murat Ilgaz istifa etsin

Spor Haberleri

Galatasaray yönetiminde isyan büyük. “Aleyhimize verilen bütün kararların arkasında Murat Ilgaz var” diyen Timur yarın bir basın toplantısı yapacak.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

G.Saray Yönetimi dün TFF’ye âdeta baskın yaptı. Sarı kırmızılıların oynadığı dokuz maçta VAR’ın Cimbom lehine hiç karar vermemesi üzerine isyan bayrağı açan yönetim akşam saatlerinde Riva’ya giderek TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’yle görüştü. Başkan Dursun Özbek ve yönetici Erden Timur’un, Kayseri maçının ilk dakikasında Icardi’nin vuruşunda top Hosseini’nin açık olan koluna gelmesinin es geçilmesinin bardağı taşırdığını belirterek, hakem atamalarından sorumlu yönetici Murat Ilgaz’ın istifasını istediği öğrenildi. 

VAR KULLANILIYOR!

Timur’un, Galatasaray aleyhine yapılan bütün hataların arkasında Murat Ilgaz’ın olduğunu belirttiği ve yarın bir basın toplantısı yaparak hakemlerin verdiği taraflı kararları kamuoyuyla paylaşacağı ifade edildi. Ayrıca sarı kırmızılı yönetim gece yarısı “Utanç vesikası” başlığı altında ağır bir deklarasyon yayınladı. Açıklamada “VAR, saha içinde adaletli bir yönetim sağlamak yerine belli takımların işine gelir şekilde manipülasyon aracı olarak kullanılmaktadır” suçlaması yapıldı.

KUPA MAÇINDA YEDEKLERE FORMA ŞANSI

Ligde oynadığı son iki maçından sadece 1 puan çıkarabilen Galatasaray, bugün Ziraat Türkiye Kupası’nda 21.00’de sahasında Kastamonuspor ile karşılaşacak. Teknik direktör Okan Buruk bu maçta forma şansı bulamayan ya da az süre alan isimlere görev verecek. Buruk; Ross, Yusuf, Rashica’nın yanı sıra Okan Koçuk’u da 11’de oynatacak.

TEKNİK EKİBE TAKVİYE

Galatasaray’da, Moritz Volz teknik ekibe dâhil edildi. Leipzig’de Julian Nagelsmann’ın yardımcıları arasında yer alan 39 yaşındaki çalıştırıcı, sarı kırmızılılarda Okan Buruk’un yardımcılığının yanı sıra oyuncu izleme bölümünde de çalışmalar yapacak. Alman çalıştırıcının, Alanya maçı öncesi göreve başlayacağı öğrenildi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...