Efsane futbolcular teknik direktör oluyor! Mehmet Topal, Sabri Sarıoğlu ve Tuncay Şanlı aynı takımda görev alacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Efsane futbolcular teknik direktör oluyor!  Mehmet Topal, Sabri Sarıoğlu ve Tuncay Şanlı aynı takımda görev alacak

SPOR Haberleri

Ümit Milli Takım'da Tolunay Kafkas'ın görevinden ayrılmasının ardından Arda Turan ve Volkan Demirel'den birinin koltuğu devralacağı konuşulurken, gündeme farklı isimler düştü. Sabri Sarıoğlu, Tuncay Şanlı, Mehmet Topal, Volkan Arslan ve Uğur İnceman'ın yeni bir yapılanmayla görev alacağı iddia edildi.

Tolunay Kafkas'ın görevden ayrılmasıyla Ümit Milli Takım'da yeni hoca arayışları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Arda Turan ve Volkan Demirel'den birinin göreve geleceği iddia edilmesine rağmen henüz bir girişim olmamıştı.

Süper Lig'de A Milli Takım'da forma giymiş eski futbolcular Mehmet Topal, Uğur İnceman, Tuncay Şanlı, Sabri Sarıoğlu ve Volkan Arslan'ın milli takımlarda göreve getirileceği konuşuluyor. Yeni bir yapılanma içerisinde görev alması beklenen 5 ismin de farklı kategorilerde hizmet vereceği belirtildi. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi.

Efsane futbolcular teknik direktör oluyor!  Mehmet Topal, Sabri Sarıoğlu ve Tuncay Şanlı aynı takımda görev alacak 

TOLUNAY KAFKAS'TAN HAMİT ALTINTOP SİTEMİ

Ümit Milli Takımı'ndan ayrıldıktan sonra açıklama yapan Tolunay Kafkas, Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop'a eleştirerek sitem etmişti. Görevden ayrılacağını tahmin etmediğini açıklayan Kafkas, "Bir konuyu görüşmek üzere telefonla aradığım Hamit Altıntop, (Hocam ben de seni arayacaktım. Başkanımız artık sizinle çalışmak istemiyor) dedi. Bu kadar mı olur yani! Ben bir el sıkışmayı vedayı ve helalleşmeyi hak etmiyor muyum?" demişti.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...