Enner Valencia Fenerbahçe'de kalacağını açıkladı! 66 dakikada 1 gol atıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Enner Valencia Fenerbahçe'de kalacağını açıkladı! 66 dakikada 1 gol atıyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'yle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve adı devre arası transfer haberlerinde geçen Enner Valencia, Sarı-Lacivertliler'de kalacağını açıkladı. Gaziantep FK maçında kritik 3 puanı getiren isim olan Ekvadorlu yıldız, "Geleceğim Fenerbahçe'de! Şu anda şampiyonluğa odaklandım. Burada çok mutluyum" sözleriyle yeni sözleşme için yönetime mesaj gönderdi.

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu yıldızı Enner Valencia, Gaziantep FK deplasmanında attığı 2 golle 3 puanı getiren isim oldu. 33 yaşındaki forvet Süper Lig'de 15 maçta 15 gole ulaştı.

2022 Dünya Kupası'na da damga vuran Valencia, 14. haftadaki Giresunspor maçından sonra suskunluğa bürünmüştü. Zirve mücadelesinde çok kritik goller atan yıldız isim maçtan sonra şunları söyledi:

İLK GOLDEN SONRA NEDEN SEVİNMEDİ?

"Goller attım, mutluyum ama önemli olan takımın kazanması. Şampiyonluk yarışında sonuna kadar gitmek istiyoruz. Bazen en kolay gibi gözüken goller, en zor olabiliyor. Bunlar bazen kaçıyor. Gol attığım için ve kazandığımız için mutluyum. Geleceğim Fenerbahçe'de! Şu anda şampiyonluğa odaklandım. Burada çok mutluyum."

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1614687669212090372

Kariyer sezonunu geçiren Enner Valencia, Süper Lig'de 66 dakikada 1 gol atıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...