Fatih Karagümrük'te Şota Arveladze dönemi resmen başladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fatih Karagümrük'te Şota Arveladze dönemi resmen başladı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Süper Lig'de 15 haftada topladığı 17 puanla 11. sırada yer alan Fatih Karagümrük'ün yeni hocası Şota Arveladze oldu. Gürcü çalıştırıcı takımıyla ilk idmanına çıktı.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftası sonrası Alparslan Erdem ile yollarını ayıran Fatih Karagümrük, takımın başına Şota Arveladze'yi getirdiğini duyurdu.

50 yaşındaki teknik adam, bugün kırmızı-siyahlılarla ilk antrenmanına çıktı. Arveladze, ilk olarak futbolcularla toplantı yaparken daha sonra idmana geçildi. 

SÜLEYMAN HURMA'YLA YENİDEN

Süper Lig'de geride kalan 15 haftada 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet sonucu topladığı 17 puanla 11. sırada yer alan Fatih Karagümrük son olarak Antalyaspor deplasmanında 2-1 mağlup olmuştu.

Son olarak İngiltere'de Hull City'yi çalıştıran Şota Arveladze, Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'yla daha önce Kayserispor ve Trabzonspor'da da çalışmıştı.

https://twitter.com/karagumruk_sk/status/1734586098813128932

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...