Felipe Melo'nun Emre Belözoğlu paylaşımı sosyal medyayı karıştırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Felipe Melo'nun Emre Belözoğlu paylaşımı sosyal medyayı karıştırdı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray deplasmanda Ankaragücü'nü 3-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası sarı kırmızılıların eski futbolcusu Felipe Melo, sosyal medyada Emre Belözoğlu ile ilgili yaptığı paylaşımla gündem oldu.

Süper Lig'in 26'ncı haftasında Galatasaray, deplasmanda Ankaragücü'nü 3-0 mağlup etti. Galatasaray'ın gollerini Kerem Demirbay, Davinson Sanchez ve Mauro Icardi kaydederken, Okan Buruk'un öğrencileri bu galibiyetle puanını 69'a çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Ev sahibi Ankaragücü ise 29 puanda kaldı.

MELO'DAN GÖNDERMELİ PAYLAŞIM

Sık sık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen sarı kırmızılıların eski futbolcusu Felipe Melo, MKE Ankaragücü galibiyeti sonrası yine çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı.

Felipe Melo, Emre Belözoğlu'nun kırmızı kart görerek oyun dışı kaldığı ve Belözoğlu'na dışarıyı gösterdiği Galatasaray-Fenerbahçe derbisinden fotoğraf paylaştı. Sarı kırmızılılar, 9'uncu dakikada Wesley Sneijder'in kaydettiği golle rakibini 1-0 mağlup etmişti.

5 MAÇTA OYNADI

Bu sezon Brezilya Ligi'nde forma giyen Felipe Melo, Fluminense ile 5 maça çıktı.

Felipe Melo'nun paylaşımı şöyle:

Felipe Melo'nun Emre Belözoğlu paylaşımı sosyal medyayı karıştırdı

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...