Fenerbahçe'de Cengiz Ünder umudu

- Güncelleme:
Fenerbahçe'de Cengiz Ünder umudu

SPOR Haberleri

Dzeko ve Tadic transferiyle ses getiren sarı lacivertliler, hücumu Cengiz Ünder’le de zenginleştirmek istiyor. Oyuncu da transfere sıcak bakıyor

Kanarya’da transfer hareketliliği devam ediyor. Attila Szalai’nin satışının ardından gelecekler kısmında öne çıkan isim ise taraftarı heyecanlandıran Cengiz Ünder oldu. Bonservisi Marsilya’da bulunan ve İgor Tudor’un yeni sezon planlamasında düşünmediği millî oyuncu satış listesinde. Fenerbahçe Kulübü de yabancı kontenjanını ve Cengiz Ünder’in kalitesini düşünerek resmen devrede. Yönetim, 26 yaşındaki ismi, öncelikli olarak kiralamak niyetinde. Ki buna finansal fair play şartları da düşünülürse satın alma opsiyonunun da eklenmesi söz konusu. Çünkü Cengiz Ünder’in mukavelesi 2025’te bitiyor.

EVET TEKLİF VAR

İtalya ve İngiltere’nin ardından kariyerinde Fransa’da gören Cengiz Ünder, yakın zamanda Türkiye’ye dönmeyi düşünmediğini ifade etse de son açıklamaları pek öyle görünmüyor. Fenerbahçe’nin teklifi sonrası görüşü sorulan millî oyuncu “Bazı teklifler var. Görüşmeleri menajerim yürütüyor. Şu an takımımla yeni sezona hazırlanıyoruz. Bir şey söylemem doğru olmaz...” ifadesini kullandı. Ünder’in de sürekli oynayacağı bir takım istediği ve bu nedenle de Fenerbahçe’nin teklifine sıcak baktığı ifade ediliyor. Son gelen iddia ise ‘kulüpler transfer için anlaştı, detaylar konuşuluyor’ şeklinde.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...