Fenerbahçe'de gözden düşen Ryan Kent için Premier Lig'den piyango gibi teklif

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fenerbahçe'de gözden düşen Ryan Kent için Premier Lig'den piyango gibi teklif

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sarı lacivertli ekipte gözden düşen Ryan Kent'e Premier Lig'den talip var. İngiliz ekip, Kent için 7 milyon euroluk teklif yapmaya hazırlanıyor.

Süper Lig'de zirvede yer alan Fenerbahçe'ye 7 milyon euroluk piyango yolda... Sarı lacivertlilerde Ryan Kent, performansıyla beklentilerin altında kaldı. Teknik direktör İsmail Kartal'ın gözüne giremeyen ve formasından uzak kalan İngiliz yıldız ocak ayında veda etmeye çok yakın.

Yapılan transferlerin çoğundan verim alan sarı lacivertliler Ryan Kent'i Glasgow Rangers kulübünden bedelsiz transfer etmişti.

7 MİLYON EURO

İngiliz basını Kent için flaş transfer iddiası ortaya attı. Teamtalk'ta yer alan habere göre, Premier Lig ekiplerinden Leeds United ve Bournemouth Kent'i kadrosuna katmak istiyor. İngiliz ekiplerinin 27 yaşındaki yıldız futbolcu için 7 milyon euro ödemeye hazır oldukları aktarıldı.

''HARİKA BİR TRANSFER''

Kent transferi için İngiliz basını, "Etki yaratabilecek hücum oyuncusu harika bir transfer olabilir." ifadelerini kullandı.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 15 maça çıkan İngiliz futbolcu 1 gol 1 asistlik performans sergiledi. 8 milyon Euro piyasa değeri olan Ryan Kent'in Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Yıldız oyuncu kariyerinde Liverpool, Coventy, Barnsley, Freiburg, Bristol City ve Rangers formaları giydi.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Irmak 7 Aralık 2023 10:24

Düzenli olarak oynasa keşke

Selçuk 7 Aralık 2023 10:23

Kent'i hiç oynatmadan 7'ye satacaksak oynasa 15'ten aşağı gitmez

Yağız Dündar 7 Aralık 2023 10:21

Kent iyi oyuncu ama biz çok değerlendiremedik

Sonraki Haber Yükleniyor...