Türkiye Gazetesi
Fenerbahçe'de Jasikevicius'tan Olympiakos itirafı
Fenerbahçe Beko Başantrenörü Saras Jasikevicius, EuroLeague Final Four'unda Olympiakos'a mağlup oldukları müsabakanın ardından açıklama yaptı.
Özetle
Dinle
Fenerbahçe'de Jasikevicius'tan Olympiakos itirafı
Kaydet
Spor
az önce
Fenerbahçe Beko Başantrenörü Saras Jasikevicius, EuroLeague Final Four'unda Olympiakos'a 79-61 yenilerek elendikleri karşılaşmayı değerlendirerek takımın kendi potansiyellerinin altında kaldığını belirtti.
- Jasikevicius, takımın kendileri gibi oynamadığını, Olympiakos'un ise kendi gibi oynadığını ifade etti.
- Karşılaşmada farkı birkaç kez indirmelerine rağmen kolay sayılar yediklerini söyledi.
- Olympiakos'u kendilerinden çok daha iyi oldukları için tebrik etti.
0:00
0:00
1x
EuroLeague Final Four'unda Yunan ekibi Olympiakos'a 79-61 kaybederek elenen Fenerbahçe Beko'da Başantrenör Saras Jasikevicius, karşılaşmayı değerlendirdi.
"KENDİMİZ GİBİ DEĞİLDİK"
Kendi potansiyallerinin çok altında kaldıklarını belirten Litvanyalı çalıştırıcı, "Bugün kendimiz gibi değildik. Şu çok barizdi: Olympiakos, Olympiakos gibi oynadı ama Fenerbahçe, Fenerbahçe gibi oynamadı. Ne zaman biraz umutlansak anında çok kolay sayılar yedik. Farkı 2-3 kez dokuza, yediye indirdik ama sonra kolay sayılar yedik. Olympiakos'u tebrik ederim, bizden çok daha iyilerdi." diye konuştu.
ÖNERİLEN HABERLER
SPOR
Fenerbahçe Beko, Final Four'da Olympiakos'a kaybetti
Bizi Takip Edin
YORUMLAR
