Fenerbahçe'de sol bek sancısı

- Güncelleme:
Fenerbahçe'de sol bek sancısı

Spor Haberleri

İspanya’da sakatlanan Lincoln, Sevilla rövanşında yok. Gerçek mevkii sol bek olan yeni transferi yetersiz bulan Jesus bu pozisyon için Ferdi’yi düşünüyor.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Avrupa Ligi’nde Sevilla yenilgisiyle sarsılan Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus’a yönelik eleştiriler devam ederken, tecrübeli hoca bildiğini okumakta kararlı. Ferdi’yi sağ beke monte eden Jesus, sezon başında transfer edilen Alioski’yi de, devre arasında takıma katılan Oosterwolde’yi de yeterli bulmadığı için sol bek tercihini Lincoln’den yana kullanıyordu. Portekizlinin Lincoln ısrarı tartışılırken, oyuncunun sakatlanması Sevilla maçı öncesi yeni bir krizi tetikledi. 

SAĞ BEK OSAYİ

Kadıköy’deki Sevilla maçında forma giyemeyecek olan Lincoln’ün yokluğunda kim görev yapacak? Alioski, Avrupa Ligi kadrosuna alınmadığı için tek aday Oosterwolde olarak görünüyor. Ancak Portekizli hoca, bu pozisyon için taktik anlamında yetersiz bulduğu Hollandalıyı değil jokeri Ferdi’yi düşünüyor. Ferdi’den boşalacak sağ bek ise uzun süredir kenarda bekleyen Osayi’ye teslim edilecek. Scout transferi Oosterwolde’ye ne zaman görev sırası geleceği ise muamma... 

ŞİMDİ HÜCUM ZAMANI

Fenerbahçe, Sevilla rövanşına ilk on birde önemli değişiklikler çıkacak. İspanya’daki skoru içine sindiremeyen ve tur için bilenen Jorge Jesus, Kadıköy’de daha hücumcu bir kadroyu sahaya sürecek. Forvete Valencia-Batshuayi ikilisinin yanı sıra Portekizli, Zajc’ı da as takımda düşünüyor.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...