Fernando Santos'un acelesi yok! Dönem sonunu işaret etti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fernando Santos'un acelesi yok! Dönem sonunu işaret etti

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Takviyeler için paniğe gerek olmadığını söyleyen Portekizli çalıştırıcı, transfer döneminin sonuna kadar bekleyebileceklerini söyledi.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ta ara transfer dönemi için çalışmalar bütün hızıyla sürerken, teknik direktör Fernando Santos yönetimi rahatlattı. Portekizli çalıştırıcı ile Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba bir toplantı gerçekleştirdi. Transfer için listesini yönetime veren Santos, yapılacak takviyeler için acele edilmemesini söyledi. Tecrübeli teknik adamın, mevcut kadroyla transfer döneminin sonuna kadar idare edebileceğini söylemesi, transfer için yoğun mesai yapan Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba’nın nefes almasını sağladı.

REBIC'LE GÖRÜŞECEK

Özellikle stoper bölgesi için yapılacak takviye için adayların çok olduğunu söyleyen Santos, “En doğru kararı vermek için zamanımız var. Panik yapacak bir durum olmadığı için transferde en doğru kararı verebiliriz” dedi. Öte yandan tecrübeli çalıştırıcının istemediği isimler netleşiyor. Portekizli teknik adam, Muleka ve Amartey’i kadroda düşünmüyor. Yakup Arda Kılıç’ın da kiralanarak tecrübe kazanmasını isteyen Santos’un, Rebic’le de Pendikspor maçı sonrası bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.

BONSERVİSSİZ GİTMEK İSTİYOR

Beşiktaş’ın kadro dışında kalan tek ismi olan Aboubakar, yönetimden ilginç bir talebi oldu. Kamerunlu yıldız, alacaklarını bırakarak bonservissiz bir şekilde ayrılmak istediğini iletti. Yönetim ise bonservissiz bir şekilde göndermeyi düşünmediği Aboubakar’a, “Afrika Kupası dönüşü görüşelim” cevabını verdi.

YILLIK 3 MİLYON AVRO

Fiorentina forması giyen Yerry Mina’nın, Beşiktaş’tan istediği ücret el yaktı. Fiorentina’dan 1,7 milyon avro kazanan 29 yaşındaki Kolombiyalı oyuncu, Beşiktaş’tan 3 milyon avro istedi. Mina’nın, millî takımda yedek bıraktığı Davinson Sanchez’in, Galatasaray’dan 3,2 milyon avro kazanması sebebiyle bu istekte bulunduğu öğrenildi. 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...